(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
問吓kofgym
日日唔係引體就拉力帶
再唔係就拉力帶push up
呢輪懶到pull up+hiit就收工
好撚閪 你只係鍾意健身室 乜撚
kof柒到,有少少名氣就以為自己真係Key Opinion Leader,點知比人質返轉頭
坦白d講啦,唔幫襯你係公園玩深蹲姐係你唔鍾意健身
點解唔見d comment嘅
Mp 幾好用
老實講 憑乜嘢收$500個鐘?唔好同我講市價啦屌 佢自己都心知肚明自己唔撚係professional,自己無成績,學生又無成績,人收500你又收500,唔怪得咁撚多排骨入行。 依行真係好多人呃飯食
Versa gripp / Schiek (大概咁串)
$500好似係戶外優惠
咁有心咁以後咪唔好用健身室,係咪要俾錢搵你戶外教學先叫有心
Weak is a choice呀,巴打小心人哋俾人單單打打
#全民健身
#藉口
條廢柴真係以為自己無香港健身界pk鄧
日日唔係引體就拉力帶
再唔係就拉力帶push up
呢輪懶到pull up+hiit就收工
好撚閪 你只係鍾意健身室 乜撚
條廢柴真係以為自己係香港健身界pk鄧
咁佢係咪唔再需要gym room呢樣野?
屌佢老味點解要拉到條線咁高?
一定要個個人練到手中無劍心中有劍個lv先叫愛?
係咪再搵到個人癲過佢地,佢地就唔叫愛gym?
我跟過Terry半年 我講返我嘅經驗啦
無上堂全程禁電話咁誇張 但有覆2 3 個 message 嘅
堂堂Max out都無嘅 我上左半年 2星期一堂
大約max左3次
但我最後都轉左教練
因為佢基本落堂無覆過我whatsapp 除左約上堂時間 同埋一直無比program 我
我以為全部都要谷住個腹做
但係2頭+3頭谷腹做真係穩好多
個安全感大咗又冇咩頂住自己
Squat都係穩好多

但係Deadlift又有頂住頂住感覺
谷住腹條腰會曲得好勁,好唔舒服
係咪啞鈴deadlift唔係咁好
定錯姿勢
靠文字 講唔清楚 你自己揾教練啦
邊度睇到
好似幾正

其實皮帶扣款好定牛皮金屬快扣好

上網評論同我現實去鋪頭問唔同評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞