(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我想照買 但個價(本地價)想上黎問下各位師兄先(之前都係貪方便香港買開, 但今次買3樣好似外國會平幾舊水? 所以就係話可以試新野,上黎請教下有咩抵買又實用
想問下ching 們用緊邊隻 覺得係抵玩。

粉既話之前用過bladesport 同ruleOne 我都覺得ok, 至少未去再mp果種攪極溶唔到,咁痴線既程度, 買過一隻好易溶既粉但都太貴唔抵玩就冇再試新野

creatine 同bcaa 我純粹鳩買。 純creatine 應該個個牌子冇分別? 然後bcaa 就係邊隻平買邊隻
留名
你要幾重?
我訂左對可以比隻你用住先

瘦得咁快
其實咁樣減係咪唔好
fat跌4% 肌肉仲要多咗
有用過一排pro版,幾簡單直接,個人來講係推薦級別
想問下有冇巴打知bsn n.o. 邊度買平啲?
而家iherbs 乜野discount佢都冇份
幾時可以開gym喔.....
我練俄羅斯轉體個陣加咗重,結果條腰練粗咗,倒三角無咁明顯。

如果我想有翻個倒三角可以點算?
我覺得係因為水份減少
個磅先會計4%咁多
只係佢day1無谷腹肌
所以外觀先咁大分別
其實佢只係跌左2%體脂左右
有冇人要SBD 護腕 stiff 60 cm ?平放,淨係用過一次 TG : zy101010
想知掌上壓 應該係上個下呼氣 定落個下呼氣
個人做法係落吸氣,上呼氣。
出力時噴氣
其實健身會藉因為武肺係咁 extend, 有冇違法
想問犯d咩法
Extend俾你都要犯?
四肢發達
你簽12個月 佢依家綁多你一個月, 咁囉
師兄你簽份約要俾十二個月架喎
一係你俾哂佢之我好人d幫你用左最尾個membership佢好冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞