脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 25

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我都想搭單

==================================

求團購 倍健Rogaine Foam 5% 泡沫

TG:
https://t.me/lunho
古巨基不嬲禿
陳奕迅就髮線勁高 宜家靠電髮遮

李克勤唔知

想問下大家5% foam就話係一支用一個月,咁我已經早晚都有用咗成個月都重未用哂一支,係咪即係我用嘅份量太少?
上一輪天氣凍時,頭皮勁多,用晒成支 蕭晒blue,都係無用

最後將iphone個睡眠時間,較多一個鐘,
每日去飲甘荀 + 西芹 + 火龍果排毒
problem solved.
剩係一邊額好似開始稀疏緊
係咪食定藥好d
可以觀察多一陣先 角崩男仔多少都有 仲果係遺傳就可以直接食藥 唔洗觀察
你都咁嚴謹 仲去染髮?
染髮係脫髮危機既死敵

唯有用藥搽藥慢慢生返
*嚴重
因人而異 我直頭1個半月1支
有啲朋友 20日1支
M額無得靠食藥搽藥,點樣都會差少少
建議儲錢植髮.
你係男定女性?
女性食藥劑量同男性唔同.
有冇人去過IG個間ENZO
係呀, 你google 睇下佢地以前同而家D相
已經諗住植 香港搵邊間信得過?🙏🏻
我自己唔覺自己有脫髮問題,但屋企成日投訴我d頭髮甩到周地都係。我中長髮,懷疑視覺上覺得我甩得多姐。

但你哋話機check,係咩一回事,係咪會去d瘋狂sell嘢嘅地方嚟,姐係明明冇事,都話叫你用佢d產品
因為壓力而甩頭髮係咪解決左壓力嘅源頭先會冇事
睇醫生
巴打呀
Keep到 之前問過有食既巴打 你食藥時機早前額係會回到啲啲 但冇左就好難用藥救返
下?巴打你FUE左2次前面. 有食藥. 但中間個D有繼續甩?
有無人知添髮康有無用?
m字額唔生頭髮同埋個鑽開始禿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞