脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 25

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
iherb買唔算貴,supplement我諗300幾蚊一個月
不過每日咁樣食幾款都幾麻煩好似啲長期病患咁

i herb 有啲產品for頭髮同時有幾隻你講嘅成份 諗緊買唔買
其實成份差唔多就得,不過now food好似係最平
唔係啊 我見過有啲咩咩頭髮營養片 ,Dht blocker
睇過入面啲成份好似都有齊一啲擋dht既成份
與其買三四款咁多隻

不如濃縮啲食保再加其中一隻
https://t.me/jehehsh82

求入group 買5%
師兄印象中你本身食保效果都已經好好
你係想斷保定效果再好啲先額外食supplement?

我食左半年保效果唔錯 不過我都想好似你咁額外食多一兩隻
應該會揀生物素再加南瓜
你係食緊邊款?係咪angus介紹嗰隻牌子
醫生根據你情況建議既話跟佢就ok la
2% 同 5% 對男性效果上好似都有幾明顯既差異
如果以副作用考慮為前提既話 搽藥局部性吸收引起既副作用一定少過口服好多 亦都唔會出現性功能方面既副作用 唔想有呢類風險既話我諗得搽藥呢個選擇係比較好 始終食鋸棕櫚都一樣會有機率出現性功能方面既副作用
亦都一定無口服加外服咁好既效果 尤其係髮際線問題
唔該晒你
Ching一日食咁多粒supplement對身體會唔會有負面影響?
巴打有冇最新圖睇下
加了
你指頭髮
係呀,你呢個又係特別case黎,想睇下有冇咩變化!同時都係比到個正面信息比我要keep住食

密到仆街
Ching食咗咩同維持咗幾耐咁密既
癲到仆街,搞咩黎
其實某程度上我都係食3個產品

南瓜籽油 鋸棕櫚 茄紅素 係三合一 , 每日1粒
綠茶素 , 每星期3-4粒 ,
蝦青素 , 每日1粒

其實對身體唔會有負面影響
反而精神同體質都好左

我去身體檢查,所有指標都正常
去測體內年齡,我27歲,佢測我得20歲身體年齡..
我想問呢如果想買 倍健Regaine5% 泡沫 , 邊度會平啲?
我朋友未用過 所以諗住買一支試下有無敏感先 D:
保記同2%水劑生髮水

另外加3隻supplement
保記,生髮水同3隻supplement
咁勁
Btw想問師兄個3合1係邊到買到?
2%都夠做 你就好啦
想問下有冇邊個專科醫生出名唔錯?
網上見到有啲評價都一般
去仁安植髮中心搵醫生睇好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞