[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
ps5都係玩1粒鍾至少彈一次
成日做完任聽電話先彈
又要重做
催眠彈咩都秒好屈機
原來咩版本都可以 去個offical web site攞佢d digital 既soundtrack , artbook 同漫畫 , 仲有本舊既cyberpunk boardgame 說明書既野睇下 好多資料 ...痴線隻game 送咁多野
想請教大家
我玩完華麗冒險,乜支線都解晒(除左車槍格比賽)
夜曲任務都無出現,係咪bug左?
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbcp7k/didnt_receive_nocturne_op55n1_quest/?utm_medium=android_app&utm_source=share

試下呢個最底個留言,睇下夜晚11點去返個location可唔可以activate tapeworm個mission
其實藍色個D戰場係唔係唔使點理佢地? 好似剩係殺殺殺就完
可以唔理,有d會有圖紙、傳奇裝咁
想問下,係咪如果之前既選項錯,點都去唔到隱藏ending?要重玩?
唔夠 70 就睇下有冇之前嘅 save
冇就下周目見
有個任去酒店頂樓偷蘇聯佬資料,如果殺左果條俄佬對後續任務有冇影響?
有個任叫沽名釣譽 佢話等南西通話前完成其他任務即係做到邊到先出
已經打到分歧章OP55N1
我係做左夾BAND個任之後再打比佢
我記得好似冇後續
你開咗Kerry支線未 第二衝擊開完Samurai演唱會就解到
委托任 冇影響
不撚是吧,又蘇聯佬、又中國佬,好大陰謀feel,結果無後續
響佢個世界入面得軍武同荒坂先有影響力 兩間公司實權大個佢地 同埋NC係中立地區
軍武科技呢啲大企業都冇特別講啦,搞到同啲夜城幫派差唔多地位咁
我今日都重頭打過,用左8個鐘爆機拎返惡魔獎盃可以白金了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞