[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢都係跟公式v出姐但係公式v好似又唔係咁嘅樣
Official咪又係咁ge樣
屌出Judy好過啦
我都想 見佢figma coming soon, 但唔知judy有冇希望
喺邊度拎
有冇巴打可以教下點專精過升技能點,無得洗好怕加錯
max level 50
自己跟想要咩perk睇餸食飯啦
好似搵神機醫撳交易就有得俾15萬買個重置點數
嗰個好似淨係reset perk, 冇得reset attribute
定佢有update改咗?
Tlou2 岀pc 都應該會買黎玩下
總之一開始升技術冇死
升到18技術可以合傳奇裝
隻人十幾level已經可以用合出嚟啲紫裝橙裝屈人

如果再撐高個人本身爆擊率
把野可以過五千dps
覺得難用的話用返普通版4粒子彈都好夠做
Google咗係男V嚟, 如果Judy出figma就正
講真唔知佢出V嚟做乜, 個個人嗰隻都唔同樣
完全冇feel唔想入手
我自己都幾鐘意自殺結局, 雖然真係好sad
但我覺得幾適合企業出身嘅V
佢知道太多內幕, 知道根本做咩都好難推翻現況
第一次玩我係隨心, 本身係想揀星星結局
不過玩到最尾覺得V好攰, 一切都冇咩意思咁, 就揀咗自殺…
除咗Valve
佢地寧願唔出game都唔出廢game
half life 3都唔知cancel左幾多次
Menu到直頭無nudity censor 呢個option
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞