[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
屌尋日解個任務, 點知個打拳任務隻野叫犀牛都係入面, 俾我射死埋, 會唔會有咩影響
我一出個時試過沖涼, 但係著住衫沖...
我諗個D LOCKED 係本身有任務可以入去
依家整唔切CUT左D任務
分明啦,真係冇用個D 唔會話LOCKED 同埋小地圖都唔會SHOW有間房係入面
我想沖涼會洗下碌鳩

依家碌鳩只存在喺menu入面
親算唔係支線/任

你入去係d搞gag野都會過癮
我係打完拳喺個場行完一個圈搵到條友
行返出門口用狙爆佢頭收工
好似去搵乙型酸個任有間房可以入
入到去係一男一女影緊相
侉連同Jackie 識之後嗰半年都cut 埋你仲想佢有十個八個任唔一樣

好幾個支線d房開比你都係搞笑用

係幾正
好似女明星任咁,做完任務佢會lock 返旅館間房
諗住同女明星再傾下計,臨關門果時行返入面就會俾佢lock 死左
又話DLC年頭出,推到6月?

其實推隔咁耐先出DLC真係會冇心機玩...
刺客教條又係,兩個故事分六次DLC出,
佢出完第一個故事都del左game.

第二個故事DLC開左5分鐘就冇玩
推遲都理解既,畢竟Dev team 放假前先同高層傾好數可以搬返原來啲內容落去,不過patches 都要推遲係想點
攪個陣佢地都全裸但係V仲係有著底褲

有時係紅燈區會有D 女著件庶唔到LIN 同埋下半物半透明的裙,入面咩都冇著仲要跳鋼管舞
其實我都唔係好知LIZZY 係邊個但係佢好似同V識左好耐咁
依個任我第一次玩bug左,搞到清唔哂啲任 (無理到,無load save)。。。之後先知bug左,想玩返已經太遲。對門開唔到,就算由天台打爛啲玻璃入去都見唔返佢,搞到要重玩
Me2 我試左幾次入番賣藥條友間屋正門係入唔到,上天台打爛玻璃入去出唔番去
佢個路人同交通AI垃圾
係點更新都改變唔倒
連最基本城市追車場面都做唔倒
殺完幫派陣地偷完嘢唔會有車追你
警車唔識郁直接生幾隻差佬係你車頭
仲有好多場景明明係整好但又唔好好利用
好似我玩到城中心啲支線任, 有好多都係叫係入室內
見到係整咗幾間脫衣舞/夜店之類
整晒npc係到跳鋼管舞, 但就淨係支線先會入去
明明整幾個妓女/男妓係到已經一個可去嘅地點
唔洗多, 好似witcher 3咁一間整3~4個npc
扑嘢動畫來來去去都係嗰幾段咪得
講到NC對性好開放, 周街都係假J, 但企街得2個
另外嗰2個就玩到好遠先見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞