[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
每個任有一兩句對話唔同當係影響選擇架啦
未出之前以為三條life path三條主線
得一開始全食工廠漩戰幫有分歧劇情
睇得出一開始野心好大,發覺之後搞唔掂
咁同我講嘅有乜分別
淨係得番把油咗紅色嘅刀
唔係佢宣傳片咩heated blade 高熱刀囉
3個唔同既主線"序章"
呢啲真係出幾多個 patch 都救唔番
你覺得嗰啲爆高層干預同電影花絮有得類比?後者限制嘅內容specific好多

到最後所謂嘅可信又係得個估字
可以相信到係事實咁,就因為上網匿名講嘅同你想像一致
點解上年2020啲人變到好似啱啱有得上網咁
無做類比,純粹講清楚返個意思姐

第二段成段都可以套返落你度 全世界都係估估下架啦,內幕信不信由你架姐,反正我就覺得事必有因,唔會無拉拉由2018 gameplay 高質水平突然拉到咁低

我都係講有呢個可能性架炸有無虛唔虛假宣傳,等波蘭政府自己決定啦
序章都稱唔上去啦
得果十零分鐘講下背景
之後就開始第一個任
唔係遇Johnny 之前全部係序章 記得個陣先出cyberpunk title
唔同life path只係得開頭十零分鐘係唔同

係game入面睇會好似有蒸氣散出黎咁
佢地「聲稱」加左奇洛 故事要大改
可能咁加唔切
點播放幻舞
唔出奇 睇細字
2018年 version
Johnny Silverhand係2076年死
Game入面係2020年
買嗰啲?
冇得睇架
裝飾黎
有個任務要我睇 買完無買播放哭
最慘真係Jackie 變到連配角都不如
tlou2 係180度反轉
隻game好多野都前後唔一致
Gorilla Arms原本宣傳suppose 係只要裝咗, 就可以扯門同拆炮台, 佢好似in-game description 都仲未改
但係隻game最後交貨係淨係check你Body幾高
你身上有播放器,慢慢搵下,啲分類亂到仆街
thx
我諗的知邊個任,支線,市場個邊?
冇播放器,要番去再買。
應該流浪者果個掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞