[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
報咗bug俾gog galaxy, 佢話可能要 be prepared for a delay to a couple of weeks
其實都明顯冇debug就出

冇啦啦會除晒你衫個bug真係好正
最尾個任被迫全程裸跑
好多時以為淨係自己中bug
上網睇返先知原來10個玩家10個都有相同問題
隻game 成功將啲bug融入個gameplay 度已經分唔到係bug定係正常
panam個禿頭大佬
明明冇揀佢條線
都用返話我同佢一齊作戰條錄音
好垃圾
打完結局去返見華子之前,每個結局都有唔同獎勵
自殺同隱藏結局好似唔見有咩繼承
碎骨張卡要自己執左之後繼承去船自有得解鎖個箱
太陽有嬌傲同看門人的鏟
惡魔有源二郎
星星有傳說亞德卡多外套
節制好似有傳說猩猩手
不斷係無法回頭個save繼承可以囉得哂
冇得重玩個故事無引嘛, 又唔想再由頭玩次
一月個更新呢屌你老母
其實係咪5 個end?
隱藏end 係點
純粹係BONUS MISSION 挑戰下, 個結局同其中一個普通END 9成一樣
唔洗浪費時間睇段片
諗住話PC版冇問題 問題出係console度
完全冇提過仆街虛假宣傳
https://twitter.com/cyberpunkgame/status/1349462472298795008?s=21
CYBERPUNK 2077 — OUR COMMITMENT TO QUALITY

Q: Didn’t you test old-gen consoles to keep tabs on the experience?
A: We did. As it turned out, our testing did not show many of the issues you experienced while playing the game.

https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment
望住next gen版喺個timeline擺咁後
真係灰曬
佢都搞唔掂主機版
晨早玩完唔使眼冤
自己親手篤爆個幻想泡沫,仲諗住人哋會俾機會佢慢慢執返做神作
10日內出update,係真先好
DLC肯定得 整容, 新衫 好似witcher3咁
啲 bug 真係小事
比時間就 fix 到
但虛假宣傳個劇本先仆街
幾時更新
10日內(佢話)
聽住先
痴撚線
呢句都幾撚仆街
佢地test 開到隻game 就算?
劇本都有虛假到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞