[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
聽說有bug ,40以上其實就得 不過60 會唔得
手槍要點最後一發子彈雙倍傷,
基本上佢永恆雙倍
再點爆頭50%
Donkey不嬲講到明自己嘅喜好喺邊
唔會懶客觀當自己IGN
好似回合制同日系動畫風格佢就屌到一文不值
聽下就算

不過佢對於動作系統嘅批評一般幾大路
冇3090
我後期都冇用共產之槌喇. 反正打100萬有95萬傷害溢出
後期我反而用係街邊都恰到既 類星體。 充能後可以連發。 左輪當步槍打。4星警察一次黎5-6隻冇問題。 隱藏結局掃場冇難度
對咗檔案完整性未

Btw,你仲幫手引咗個我block 漏嘅傻鳩出嚟
你照去下一個任務點
下下3090
傻尻用4090都冇撚用
咦?
但係銀手一出場,就有寄生蟲依個任務,而且神早解左🙈

咁即係佢早出左?
原來咁簡單
唔該晒
想問重新點技能果個item係邊買到?
或者去到ch幾先有得買?
屌唔係咁好笑下話⋯⋯
求其一個 ripperdoc,十皮。
之前玩左32個鐘 諗住5個鐘可以清埋其他支線 點知最後係用多廿個鐘
依家大約55個鐘 差搵埋車個支線未做
其實點解會咁快 係因為打得太順
因為一路打就一路換裝 哩類DIABLO咁既育成GAME未封頂根本唔會去整裝同強化
當打到咁上下既時候 你會發現根本唔洗用時間去刷裝都可以OVERKILL
好多時用被人發現果幾秒既慢動作已經可以秒3-4個敵人
對比巫師FALLOUT 少左既時間都係尋寶同探索 哩隻GAME真係太少探索
因為太現代 乜都講哂俾你知
好多任其實都好有意思 但拉返扣左既分 係依家世代只可以話不過不失
爆晒成就之後唔知做咩好
刀劍減傷吸血移速流好似破壞晒平衡咁

個先知任點做?
條友唔係成日岀現
見人用時間停止,可以秒掉幾個手榴彈...
不過我都係用番hack, 橙色感染放左可以一直傳黎傳去,
對馬咁低 痴線
支線罪不可赦
叫我壓制約書亞 但條友開車走撚左
依加搵唔返 SAVE LOAD都無用
其實有造個閪出黎,不過硬係要就位就到睇唔到
後期可以睇到一次咁大把,不過唔係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞