[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
你咁做對唔對得住Judy同Panam
內容被removed 左,有冇cap圖
整左女角男聲(有尻)
係咪無得搞judy
冇 ,聲音決定性別,下體你當只係外觀設定黎
對唔住架所以新save會揀其他選擇
講咩
屌咩 Jan & Feb patches 懷疑會推到3月尾,第一個DLC 會推到6月尾

Cut content/ 故事劈掉重鍊原來係為左加落DLC度,On99高層害死曬成個cdpr
好多nightcity嘅嘢都冇咗
特別係鎖門嗰啲, 我都奇怪點解咁多門唔俾開又要特登話你知locked
如果本身唔預俾你入根本唔需要咁整
點知原來係cut咗
其他唔知堅定流, 但呢part我信係真
咩dlc收皮啦
fix哂啲bugs先講
咁多嚴重bugs到3月都未fix哂啦
免費dlc咪最多好似witcher3咁
開放返剪頭髮同紋身呢啲本應就要有嘅比你
比啲新武器同一兩個支線任
唔好再有啲咩期望
外國有片係靠Bug 入左某啲地點,subway/ Arawakan tower 一定cut 得最多,仲有幾橦Megacomplex都係,屌真係勁on9,明明呢啲先係NC 特別賣點
啱呀,我寧願佢下年先出DLC,依加搞返好所有bug屎同細細地既cut content 先
Judy BB

潛入可以一槍都唔開
或者半潛行用hacking殺人行
你hack入啲cctv睇哂啲人嘅企位加埋定時用ping慢慢行就得
我依家仲有個刺殺委託任(布萊克)戟鳩住左 明明殺晒台埋上車都判定未完成,叫我搵個條友出黎....入番去係咩都無
一個就濕濕碎啦,佢老味NCPD差婆既cyberpsycho任我爆曬但無打返俾我話close gig足足7個呀屌
越睇越嬲,分左三次終於睇完篇野

1. Jan & Feb patches 有機會推到3月尾先出
2. DLC 有機會推到6月尾先出
3. DLC有機會會將大部分cut content 搬返落去本體,例如地下通道/鐵路,一整條故事主線,MaxTac 任務

高層插手令到好好好多元素無左,例如2023年同Johnny 一齊革命既Morgan Blackhand,Johnny 既後選人 (原本係想Cillian Murphy做),2條主線,另一個宗教,大量隨機任包括路人任同的士任

經過退款風波,MS同Sony 都好著重今次件事,特別係Sony Japan,所以由12月起Dev team就開始修復工作,高層肯妥協俾佢地加返本身有既野入去,預計今年6月尾會見到2018版既CP2077,年尾會有正式完成既版本

至於點解PS4同xOne 系列會Run得咁差,係因為高層特別揾左另一班人去獨立幫當代主機寫program,次世代主機就交俾PC team base on PC版本開發去寫
感覺metro佢係根本係未整好晒 我用super jump上去d 車站睇,內構全部空殼黎 d火車都係得個殻(移動的殻)
之前有篇內部爆出黎既都有講到佢地成日整到一半就俾高層叫停
聽住先

真會開心
假都冇失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞