[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
仆死左個黑市商人
囉左50個橙色料
不過如果一級級快又真係唔夠
冇中bug,彈game咩?
有。 bug就用save/load解決。 例如打死左個boss有放大鏡但loot唔到

彈Game就好regular 1.5個鐘彈一次左右。 我已經feel到佢幾時就快彈。 得閒冇事或每做幾個quests就save/load+restart隻game
合成右邊有升級 不過要用好多料
聽你地咁講.咁合紫裝穩陣d#
合一把阿修羅同rt 46夠爆機未#
因為三個出身冇乜分別,如果個半年飛鏡係可玩,而3個出身又有唔同,主支線又有唔同出身既專屬任已經有重玩性。

例如部落民出身先溝到帕娜,街童出身可以溝Judy 之類,同主線有限時性,成日都話v就死但又可以周圍走
工程去到20 之後合狙奪魂傳說,隻game即刻變左easy mode
好有毅力
PS4 Pro here, 差最後一個任

目前為止中過兩個影響遊戲嘅bug
1. 當我們同在一起 (解唔到)
2. 主線入咗liza bar出唔返嚟 (load舊save solved)

同埋一兩個鐘彈一次驚
當你主要係為咗睇故仔, 就應該頂得住, 玩到最後幾個支線, 幾正
其實可以合紫炸彈再拆左佢 會好多料 基本上無限料咁滯
不過逐下按好煩
合藥好似會更好
好多紫料
如果略時 半年 ,V會唔會死
oh shit! not good
玩狙擊都仲要一個個射
玩hacker 放毒,放一下就可以過去收屍
Hacker係真係屈機
放毒短路係非致命性 如果覺得班人抵死 我會去補多槍
Hacker加科技武器真係屈到哩係牆後就全清
去到打拳賽變廢柴
塔羅牌19/20唔見地圖有show最後一張

Vik
隻驚喺室內同冇直射太陽嘅地方,啲人地下係冇影
咁都唔退,真係辛苦晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞