[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我都覺得係…冇改車都算, 改下色都好啦
我嗰陣係第二層右邊入啲鋪頭潛落去殺
架車前面企左三條友 可以點打散佢地
netrunner 大家用網定係渡鴉?
netrunner 大家用衛網定係渡鴉?
等一陣 佢哋會向前行
其實唔理嗰3個都得, 要撳個制喺架車另一邊
我係右邊穿過去就直接去到後面嗰個位
如果想喺正面去就等佢地行開
番去試下先 thx
成日係街見到D人著D好CYBERPUNK 的衫但係冇一件見過有得賣得D BASIC 衫仲要係而家2020 都會有的衫
好想要發光雨褸同無上裝裙
透明衫同發光手袖
呢幾日無聊有留意下啲路人
其實啲npc都整得幾靚下(特別係女)
同埋有啲你撳"對話"係有特別對白
記得其中有個企街咁款嘅會問我寂唔寂寞, 想唔想搵人陪返晚
感覺佢係整咗啲特定身份嘅npc出嚟但又冇用到
唔知中文名
應該剩係會用 大技額外傳1個人果隻,或者普通技額外傳2個人果隻 (佢話傳3個不過Bug左)

睇你邊隻順手
raven 同netwatch
用緊raven mk4, 唔知netwatch值唔值再俾45000買
古線 浮生若夢
追車去到據點會見到個兩個車手開隱形戰機走
網上有人話可以殺佢地 有加密資料掉
但佢兩個係綠點殺唔到 有冇人得?
線 浮生若夢
追車去到據點會見到個兩個車手開隱形戰機走
網上有人話可以殺佢地 有加密資料掉
但佢兩個係綠點殺唔到 有冇人得?
其實成隻GAME得2個JAPANTOWN 的JOYTOY? 2個都咁樣衰仲想搵個JOYTOY 爽下
[/member][/member][/member][/member][/quote][/quote]
[/member][/member][/member][/member][/quote]
仲有兩隻 不過好後期先有
沖涼 free camera
裝甲成2000幾但成日比人一擊射死
敵人係咪都有head shot判斷?
其實我覺得裝甲冇咩意義,我打VERY LOW RISK 任務都係兩三HIT死,比狙打都係一野9成,打同LV 敵人用狙點都係秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞