[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
一月個大型更新呢屌
佢上條片話10日內出 都未過10日
正常玩家都唔會係咁偏向一邊,而係左搖右擺,最後揀咩先決定結局比較人性化
如果ADV嗰種中間選項決定最後路線,最後班玩家咪又睇住攻略玩,揀自己鍾意嘅結局
ARPG要打要行,有幾多人好似gal game咁有心逐個option同佢撞,至少我冇
而且好多人趕住白金俾人知佢打爆機
開頭都有呢個諗法

但愈睇d新聞就愈覺得
d膠層就係睇死玩家會乖乖等落去
先搞到隻game未完成就扔出黎先

真係好唔忿氣
個人覺得佢更新返冇咗嗰啲content仲緊要過fix晒啲bug
就算佢而家下個更新fix晒d bugs
但冇左當初佢宣傳片承諾過會有既野
咁都唔會吸引到我開返隻game
真係好失望
未fix好bug仲加新野咪愈來愈多bug
根本隻game好多基本野都未搞得掂
佢條道歉片都仲堅持隻game問題只係多bug
PC版佢地好自豪
重話自己測試嗰陣冇呢啲bug
反而掉番轉,就係太多人唔等得+投資者問題+膠層智障決策先攪到出半成品
太多人唔等得唔洗講啦,恐嚇信都出埋
後兩者就大家之後先知,都冇得講D咩

不過依加叫做有埋政府睇水+本身間公司都有番咁上下責任叫,似乎都可以觀望下先既。畢竟大家都知,出垃圾唔係冇問題,但出垃圾而冇洗底就係最大問題
隻game叫醒左Crowbcat
https://youtu.be/omyoJ7onNrg
點解解晒成就都係得84%

overpromise, sell, underdeliver Cyberpunk 2077
https://youtu.be/omyoJ7onNrg
有人發現倒技能bug疊武器攻擊力
大約係用手槍滾雪球招技
殺完人轉2把冇子彈嘅槍
再轉返把手槍個buff會變左面版dps
疊到支槍過10萬dps最後打過千萬傷害

唔知其他類似嘅技work唔work
垃圾bug遊戲
有兩個唔知點解做唔到,
左輪爆人地掉出黎嘅手榴彈,係空中射過幾次都唔計,
同埋用手槍近距離連殺三人又做唔到
Dead game
但我做晒
手槍連殺可以背後整暈人之後搬埋一齊快速擊殺
左輪射手榴彈最好睇下支槍係咪真左輪(有時會係普通手槍/科技武器),搵個位人地打你唔到逼佢丟,通常sl幾次就得
Btw,拆左消音手感會好好多易射d
用埋緩速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞