[PC/PS/XBOX] Never Fade Away - Cyberpunk 2077 集中討論(15)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
如果唔岩玩既話我諗一個鐘內就知
中意玩巫師既人都應該會中意玩,如果你當gta咁玩就可以唔使買
Ps4 個biomonitor cyberware係咪唔work
買完未見過佢幫我補血
唔係啊 係圖中呢隻 物品欄入面有隻銀手可以裝
裝咗會有johnny隻銀手幻影
好似係bug黎,原本默認係hide左睇唔到到劇情上身果時先會自動裝上身有個效果
好似有人話揀岩哂50% 都得
銀手墓果時簡岩野完任時好感有40%就得唔洗再做結合支線升好感都可以直接入隱藏
40%以上就得,不過60%就唔得,似bug
要一TAKE過? 比人打一下就趺落地跟住郁唔到等死
諗著當國家生招牌, 又有份投資落去, 梗係鞭佢啦
你估好似港共個盛事基金咁咩
屌個SECRECT END 咁HEA GEI

5000甲玩黑客手槍流ping一下hack下再隔牆打一下就死哂
對佢感情唔深,你話係死條女既可能仲震撼d
因為隱藏end除左打法唔同個ending都係連去the sun ,所以你本身the sun拎左成就就冇得再拎
LOAD之前SAV得38LV打左勁耐要轉EASY D 機械人都係要打到天光
玩到50lv升到隻人好勁
但已經冇咩敵人比我打
隱藏結局又開唔倒
好冇癮
算啦 你當佢新game仲好
同巫師3根本無得比
又短又完成度唔夠既主線
質量參次既支線 nomad條女d任明顯高幾班
除左4個配角d支線 (但得nomad 同band友 值得吹奏)
得少部份例如市長幾個任 係有番咁上下誠意
神機任簡直on99 得兩種boss 大隻老同鐮刀女
除左個city做得靚 成隻game都無咩位抵讚

利申:巫師3 250hrs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞