STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
ep2個似係absorb,ep3玩旋轉櫈之前個下就吸完彈返轉頭
利申:淨係識JKA啲名
mando拎住把劍係中間左右做人難。
mando:fuck this shit,都係返去搵grogu算
我真係唔想攞 7 8 9既野黎當資料睇,佢同之前d設定撞撚曬點搞

I am all sith 同I am all Jedi都唔知乜撚野黎,all for one同one for all? Force ghost又唔知點解可以直接影響現世喎。咁你之前obiwan 同yoda死果陣唔駛咁可憐,死左出番黎繼續教都得架喎

要講矛盾位真係寫長文都得,諗起就好撚嬲
I am Iron man
因為第6 集佢有force choke d豬人守衛,所以話佢其實一直都會用兩種force
原來force choke算係
見anakin 成日用以為係灰色地帶
Anakin完全破曬戒啦,本身黑色衫都唔俾著
https://starwars.fandom.com/wiki/The_Vow_of_Silver_Dawn
完全係由google translate轉出黎
第13章 我有種不祥的預感
I Have an Ominous Premonition
Just because force is female
屌,見到殘體字就想嘔
Plo Koon 係咪 pal個仔
Sequels never exist
佢故事都寫得衰睇個時都係得個知字,之後同大家匯報下

而家好似入左主線,去左個高度發展既outer rim星球。同偉大既中国一樣,有一種極難講既語言、用筷子、姓氏行先、仲有排外、而且鍾意飯茅台

講呢粒星親共和既大粒野比人殺死,主角同佢師父去調查,去到接頭既係第三把交椅,然後啲酒比人落毒,公安部長走黎想屈鳩佢地。然後師父自爆......

待繼
補充返,唔好1999。接頭既第三把交椅就係比人殺死大粒野既第二個細佬。

主角師父敬酒個時,交椅就中毒死。然後,全個星期收到news feed話呢兩個jedi殺左交椅

然後就警察head就走入黎話:你次你仲唔仆街。叫佢地走,當無件事。

主角話唔驚我識mind trick;

警察話你都on9,已經有狙擊手埋伏,如果我開始鳩up既就會隊冧我。嫁禍埋比你地,而且已經裝左偷聽器;

主角話唔緊要我已經破壞左個偷聽器;
警察話唔緊要如果你地唔走,我就殺曬呢到幾百人,嫁禍比你地
主角師父:唔緊要我用原力自爆
我到底睇左D乜鳩野

btw
我都唔撚知我啱啱又睇左次段野,我都唔係好明個logic

btw merry Christmas
原來當年套 holidays special 真係咁撚痴線
https://youtu.be/RR0uy3Vdtuc
我究竟睇咗啲咩
Btw merry Christmas
https://youtu.be/6hH8rxarVG8
黑歷史
究竟ep8垃圾啲定呢齣垃圾啲
黑歷史到冇出過Blu ray
一定係ep8,e套都可以話抹得走扮唔知

有幾多人知有呢兩齣存在
呢套起碼係boba第一次出場
Ep8什麼都不是
熊仔大冒險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞