STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
Kathleen Kennedy
Yoda 100 歲成為Jedi Master
Kylo Ren 岩岩入魔果陣冇咩可能夠 7~80 歲既Grogu 打
Grogu 果陣仲跟係Luke 身邊既話已經係TA 唔係學生
如果Grogu有咁長命就係
以Grogu 而家既商品好賣熱度,迪士尼會令佢長命過新sequel trilogy 既所有角色
ironman未又係一樣死
利申:無追MCU
係唔L係呀
我知邊下聲,有冇咁勁先

果段寫得柒就梗架喇,我覺得冇乜需要兜
個人都唔太鍾意前傳,純粹係george lucus 大高估自己
做番策劃,搵個可靠既人去執行先係Starwars 應該行既路

點解要貪錢賣左佢俾米奇
真係屌喇星
咁柒勁好似HISHE咁成班force ghost 輪姦白仔啦
咁姜寫死阿B
應該會有痴線佬燒L左米奇座城堡
好似話係小說補左呢個setting
利申:覺得windu>>pals
789 都寫死左star wars
小說都係講快咋 印象中無講force scream
不過如果計小說 咁事實上pals>windu
學你話事計,無討論價值更可況而家ep9復活既係pals唔係motherfucker

利申:我睇唔到,我唔知。
無討論價值嘅係canon 始終佢地唔補充 大家得個估字
但你講小說 而小說又計落eu 咁就有野傾了
又係要周圍搵小說同漫畫左補右補先出到成個starwar
force scream 其實都算係sith 獨有
呢招亦出現係swtor 既sith warrior 既技能
效果係遠距大傷害+震懾敵人
班jedi 係n年無處理過sith直到見到 maul (ep1),
Sev'rance Tann (battleground saga)
所以直接被秒殺真係唔出奇
所以我重未睇動畫
你地講啲野有時睇唔明

不過白仔同yoda都識原力打氣
其實而家bo katan係要點至拎得返把dark saber?
如果mando放水輸又得唔得?
面子問題,可能S3打兩場。大家都gur mando,mando又想返去搵仔仔唔得閒,又傳返比bo-katan
Bo katan 我凝住會變愛回家龍曆年嗰類巴之閉港女 唔係無能力 唔係大奸大惡 係難頂
我都驚呢集季佢真係好閪,迫人幫佢,又閪面又串人
Obi Wan: Sith lords are our speciality

S3 奸角
Yoda 唔係sequel 放過咩
如果講緊ep2
嗰個係Force deflection
同埋 moff gudeon 又係典型辦公室小人 扑街中層管理 搬弄是非 好貼地
Bo派 vs Mando派 vs搞屎棍Boba派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞