STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
JJ:比真unlimited power你,又要比你屌
都係個句maul個兩兄弟就算啦
消失肯定無咩可能, 此終係正傳, 最多一如記往出返D補完解釋返有咩誘因令Luke會扭曲左想法, 如果真係出都係好事黎既, 又有luke戲份做
Long have I waited
記得plo koon都識
不過佢唔叫force lighting
好似話係皇帝特登揀套有弱點嘅甲佢
Luke扭曲左想法?唔好又搞依啲啦
Ep8已經寫臭曬
依樣係 重要第一次著甲嗰陣唔打麻醉 等佢痛
可唔可以出埋Kyle同Jaden
仲要套甲之後痴實皮肉除唔到
但俠盜一號改咗設定除得到所以見到佢浸喺Batia tank入邊
除到
Ep5有佢間真空室 喺嗰到佢先除到
痛先有dark side
呢個真呀唔好再掂789呢潭混水
2個比ppt一下秒
Kit Fisto頂左2下 死埋

motherfucker心諗:始終都係要solo打
希望好似數碼暴龍last evo咁無限淡化黑歷史,曬1秒show下rey話比觀眾知認自己搞左789套垃圾係黑歷史,之後除左果秒完全唔再提789
有個講法係ppt 開場就force scream 令個3位都被麻痹所以被秒殺
然後Motherfucker勁過個3個唔太受影響
一日女權撚仲係到我覺得擺脫唔到789
7 8 9 真係好撚痴線,大佬你Luke其實第6 集已經係Wise man咁,睇通左好多Force 既意義,同時會用Light同Dark 既force
點知e 家老左變左智障,仲天真過後生,第8 集仲會攬住Jedi order d書過世根本無可能
係,789果個根本唔係Luke黎,當年一人單挑Vader 同皇帝,點會驚左Ben仔呢個小學雞
用dark force嗰陣充其量只係佢嗰陣失去理智
今集佢用force crush只係對機械人咁做
obi都對過機械人用
好似話force crush喺jedi嘅角度只係唔容許用喺生物身上
我諗喺luke嘅角度會俾佢哋接觸 理解dark force
但用就應該難啲
btw 想睇luke放electric judgement
yoda變左鬼,都仲識放電燒左棟樹算唔算force lightening
rebels個bendu都識放電
應該算
bendu都唔係jedi,應該係大自然原力既本質既野。 佢開到sith holocron。

到尾尾kanan變左loth wolf都係類似咁我估。
bendu好似都係force user
佢用哂light同dark
其實palpatine 好似都識force heal
vader燒傷嗰陣掂佢個頭
應該淨係得jedi咁on9用一邊
bendu 係force user 只係佢係原力既本質,類似大自然咁姐。
Sith同jedi點分一直都唔係講緊用咩類型既force power
係講緊點睇force同take咩approach去用force

其實每個人都係會識/叻某一類force power,係而家唔知做乜個個都好似乜都識咁姐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞