STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike

Anyone but Ruin Johnson
無錯
其實有ep8做Canon點寫都冇可能掂
JJ條撚頭都唔係話特別好
香蕉屎點都好過爛屎
dave同happy先至係our only hope
一直以為starwars係冇cctv
除咗平時門口伸出黎果隻眼
係咪今集先第一次出場???
luke件衫好似冇ep6咁型
RO都有
女豬細個屋企 mon到班death troopers黎
講真唔係好覺得JJ 有幾掂,第七集叫做成功都只不過係因為賣情懷,第九集其實咪又係拍到不倫不類可以話佢幫手執靚返個結局,但唔需要過分J佢

你俾Dave玩我就有信心啦

屎窟痕買咗隻碟黎玩
部機重安好?
買左部日水ps2喺日本啲古玩店bid番黎
如果只有director cut 去救EP8,只得JJ一個選擇

如果reboot,Dave 同Happy叔當然係不二之選
wa⋯⋯呢D用黎供奉架喎
玩到花左會肉赤
我床下底有部
有冇巴打要
街買都唔貴80蚊有,依排又無咩p4 game玩
幫手抄個ISO就可以造福人群用PCSX2玩
冇電腦,玩唔到
The Book of Boba Fett
new Original Series
4/6寶可唔可以 ep9 training luke&leia set
The Book of Boba Fett, a new Original Series, starring Temuera Morrison and Ming-Na Wen and executive produced by Jon Favreau, Dave Filoni, and Robert Rodriguez, set within the timeline of #TheMandalorian, is coming to #DisneyPlus Dec. 2021.
Jon Favreau同 Dave Filoni出年咪好忙...辛苦晒
BB8果種賣得係電影潮流帶起果種,過左之後,影響唔大

但grogu 果種影響,呢刻暫時都幾大,令唔少fans有翻信心,s3可以無,但一定要好好交代到grogu既故事
連埋s3有4套劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞