STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
最後應該都係跟住mando
佢個種族25年後應該都仲係好細個冇機會出場
睇住mando老死
畀你咁講一講就覺得好sad
曼佬
Alright pal, it’s time to go. Don’t be afraid, I’ll see you again. I promise

邊有人聽到會唔流馬尿
曼佬死嗰陣佢應該啱啱識跑同講嘢畫到成個yoda咁
Moff 開槍 Mando 即刻飛身撲救
luke 依個fan service 真係做得好好
依個先係save 完佢老豆anakin 拯救銀河系嘅luke 呀
作為一個90後
細個第一次入戲院就係睇第一集
原來jedi 係咁嘅
之後老豆買碟播4-6集
再大d 係utube 睇luke 講
I am a jedi, like my father before me
到早幾年 第7集
講佢唔知去左邊都有d 古怪
到最後rey 搵返佢諗住第8集train 完rey 都出黎打翻場先壯烈犧牲
點知比個咁嘅廢老我

估唔到mando 依集見返luke 仲要咁撚型開無雙recast 搵winter solider又好 deage 又好
見到佢咁樣 真係激動到叫左出黎
見到mando開左黑劍
bo katan塊面黑到
Mando:唔撚好意思囉

i yield. just take it.

bo katan
Ep8 Luke 用左force vision 打計唔計
話時話bo katan有無死到
中完槍之後 好似就無左佢咁
最後有企喺度
Luke先至係學得最多嗰個
battle of endor之後 yoda+ben+anakin ge force spirit都可以直接同luke溝通到
時間係講緊大約三十幾年 直至佢流放自己做廢老

所以點解luke喺ep6打後會有咁多野要做
因為班友一直比主線支線佢做
設定集
型撚到
精都流埋出嚟
今日先睇,睇完上黎,已經開左集中討論區2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞