STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
Obi Wan vs Dark Vadar
呢個係official remake定fans自己改?咁好睇既
https://www.youtube.com/watch?v=to2SMng4u1k

old version.
https://www.youtube.com/watch?v=8kpHK4YIwY4
後者
fans 自己整到咁好
原版 obi wan真係好廢
1979 重想點
點解唔cg remake下
其實drone真係勁d咩?
果時其實打法係西洋劍法,未有東方武術既指導。係之後既集數先有東方武術指導
預言:
政變成功死八婆收皮789變legend
原力回歸平衡
This is the way
有冇人識整片換返john williams d音樂
落返去luke出場打果度
客串做得好咪 z
唔好就變咗destiny
失敗作黎,成個Sequel 得Ben solo 套漫畫係正常
笑死
Anakin之前 真chosen one
我睇完覺得又ok呀
Mando一直都只係想為the child好 齊唔齊裝其實佢都唔care
luke ahsoka呢d客串一集 比佢威下冇咩問題
而且主線任就係要搵個jedi 如果唔show下luke有點勁 又點說服mando交個細路比佢會安全

最最最撚重要係 屌你老母呢個至係我地想見到果個luke skywalker
又光劍秒機械人 又force拆件

btw 而家呢個時間點luke同ahsoka互相係識唔識?
Zeta 真心完美,阿寶馬沙兩大主角出場都用唔同原因黎nerf,成件事不知幾順。屌你destiny 基拉睬你都戇鳩

Around the age of 100, Yoda was ready to pass on what he had learned. Having attained the rank of Master, he spent the next eight centuries training and tutoring generations of Jedi.

https://starwars.fandom.com/wiki/Yoda
唔識唔緊要
anakin force ghost 現身介紹佢哋俾對方
btw希望anakin 死咗之後有同ashoka 道歉
但後傳個new jedi order咁嘅款
都唔知佢下場係點

佢哋兩個連Luke 都拎到出嚟
應該冇嘢係冇可能
有冇SW Game入面係Luke個時代有得同佢匹敵?
你地講緊邊個
我都唔知上面師兄, 但我意思係DV死左之後到Kylo出現之間仲有冇D dark side人物出現過?
根本佢就應該要同女權掉轉
係得返佢一個先有資格用Skywalker個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞