STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
白人+男人喎,咁政治不正確
7出death star 3.0秒撚咗成個new republic再玩返rebels vs empire以小勝多本身都冇乜好感
仲有Rey冇啦啦打得贏Kylo Ren
Force?
睇完呆咗
789都好劣,太過神化左force
睇youtube睇到仲係好感動
無train突然識用force已經夠奇怪
Force?
然後打贏ben

Me:
Kill him.....

you should not.

Because the force is FEMALE!!!!!!!!!

丫!!! Kathleen Kennedy 被狗屌呀
痴撚線
JJ寫個開頭已經唔多掂 Ruin Johnson再寫爛埋最重要嘅Ep8 跟住JJ又要幫Ep8執屎搞到Ep9又唔掂
諗起呢張
rey寫到新人類咁 不過要屌一定屌ep8先
https://youtu.be/AfGtyMF3SJw?t=165
Kanan其實試過拉起Ezra
所以理論上應該可以
Force 的確接近為所欲為,
不過7,8,9個排場真係肉酸到
本自傳出左簡中版?
Cgi演到完場?
又幾過癮
不過價錢呢
Force唔係睇個人嘅force sensitivity 咩
例如Sith 種族本身唔係都高過一般人類
人地恰一恰隻眼 都揪得贏一個train左廿幾年嘅人
屌你老母你真係好揪柒煩,死撚番去自己開個post啦屌你老母臭系
我地成班人開個帖黎,就係為避開你條撚樣嗰啲一言堂發言啊,嗰啲劇透完又屌柒番轉人嗰啲行為,你係咁入黎又喺到擺底你啲智慧咁樣有咩為?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞