STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
隔離post都推左百幾個posts
但佢地唔知佢地個樓主放棄左個post
Luke搵Grogu係咪用Battle Front2個舊野
印象中尋日好似無show出黎?
依個指南針好似喺ep8先有出過
感覺Mando返鄉下就會正式引發兩派鬥爭。
所以呢啲客串要好小心用
尋晚睇完都覺得有 再加埋boba亂鬥
唔係因為Grogu係個山頂釋放原力
之後Luke感受到黎搵佢?
我自己推測
似係 呀蘇叫得佢上山頂
一定會有用意
如果mando有得用黎劈返一兩隻dark trooper可能會好啲
睇完哭能左
好似話頭24小時加密
已經睇到有人嘈交笑死我 有人打左成集出黎唔加密 有冇人同佢地講其實先係集中post
Mando真係好出色,尤其係789玩到出哂事,直頭幫SW扭返生
由S1既西部牛仔風,集集Mon Hun做任務,每集識隊友,Grogu賣可愛,安排到伏線之餘,仲研究埋 點樣將啲設定同正傳用唔到既野放埋入去

去到S2,頭幾集都係貫切西部牛仔風,做任務拎情報。的確去到最尾幾集,搵返哂啲舊角出泥,搶左Mando風頭,但長遠咁唸,可以滿足到舊fans之外,再吸到一班新fans落坑

迪迪尼貪心就眾所鳩知 但觀眾(我地)睇得開心就得啦。老老豆豆我小學已經睇SW,讀U個陣,出EP789,同大家一樣咁興奮,再經歷失望,鐘意既luke比人寫到成個廢老

但Mando可以將Luke後生既scene拍得好,已經好開心。希望SW繼續發揮水準,但女權個啲野實走唔甩
未諗好佢仲係唔係度啦
重有冇人有玩battlefront 2
女權唔係問題唔好做女權撚
搞彎曬star wars
呢隻bo-katan感覺好衝動
雖然戰鬥民族係咁
最後忍到手算好好啦,差D俾moff gideon激到。bo-katan經歷左咁多野係有D進步嘅
bokatan一派,mando個派知mando仲唔借啲意宣佈自己正統,仲有boba可能會搞屎棍。
Ps4入random場都冇人玩
做乜都實有人屌
我地有tg group
依家得番一兩個有玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞