STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
Ahsoka 完左clone wars 之後去左exile,然後先去幫rebellion建立情報部門。然後就搵到kanan jarrus,S2打vader經world between world穿越到唔知幾時。再出場either係mando S2e4或者係rebels finale 最後個賢者look
類似interstellar跌左入黑洞之後咁
father son daughter
差唔多係成段補返choose one預言,同埋表達force的本質最好個段
諗起都覺得ahsoka慘
一日內打完maul同inquisitors
發現vader係anakin仲要差啲比佢殺
跟住轉個頭ezra老左幾年(真係轉個頭架咋)
然後比palpatine 追殺
呢堆事情可能發生喺幾小時內
睇下佢會唔會有現貨算
嚴格黎講係十幾分鐘既事
maul完就跑上塔,然後就打vader,打到一半就打pals
雖然789係垃圾,但套套戲都玩平衡宇宙悶左d
其實寧願佢直接宣布唔係正史好過洗走落鳩班女權面
認同,但萬一咁好彩真係發生既我會全力支持
我都覺得係
果一個故事至表達到anakin同其他人係唔同 得佢壓得住son同daughter

EU好似出埋老母?
well world between worlds 好似直接係改history 大家都係同一個世界
平衡宇宙依樣野好唔star wars

但可以洗走789就無所謂啦
想問下家陣除左Disney +之外
邊度可以睇哂咁多季TCW?
有鬼佬預測,s3唔會無grogu,因為disney整左個角色咁賣得。
心諗BB-8 ep7果時夠賣得啦

我估,後半期先出返黎
可能係跟Luke學左D野,感受到爸爸有危險...返去救爸爸
到時會唔會好似 Yoda 咁講野
我都覺得係咁
左膠女權正仆街
Save Mando, I must
邊個搞我Luke bb 我屌佢全家
同R2D2傾計,叫佢幫手揸X-Wing去
唔係好識,星戰7算唔算俾8同9拖累?
原本7一出好似都無咁負評, 但出左89就一次過話789唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞