STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區2

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
當我冇講過
Darth Jar Jar: i have been every episode your have ever seen
mesa
mui mui
Longo have my waited
會唔會有機會好似marvel what if咁可以講返darth jar jar
其實如果grogu無返去搵mando繼續留係academy,到ben training果陣grogu應該已經唔係學生而係老師?好似xmen入面storm同jean果堆咁
可能係掛
依家新正史裡面 new jedi order裡面嘅master得luke一個
如果佢出我都唔知訂唔訂好,之前訂左 esp 個隻 reissue
knight都可以教人架姐
anakin都係knight
Take a god damn seat you motherfucker
Mainpoint係其餘人都係padawan
無一個人係knight
你可以當兩隻唔同款
但Esp嗰隻啲配件多到痴線
大陸篇野個作者,起下底。寫親都係果堆一千幾百萬章D垃圾文。真心唔睇好
Lm
//肖恩認真地解釋道:“怎麼可能?絕地不可主動挑起爭端,更遑論對一個政權的合法領導人進行刺殺。我們辛苦蒐集線索和證據,是為了讓他在法律面前接受公正的審判,將他 的罪行昭之於眾,讓正義與和平的理念得以深入人心。以暴制暴,只會催生出一個新的違法亂紀的獨裁者。”

誇誇人只聽得慚愧無地,深感自己對法治精神的領悟還不夠深刻。//

我撚睇左啲乜
有啲似啜地平時講啲野 又係睇到人一舊舊
大陸野我只服南方戰士
進行刺殺乜中文嚟
更遑論刺殺一個政權的合法領導人。

尷撚尬
睇左幾個chapter完全無starwars味蝗味好重,全部都係扔fact fact fact

故事就係一對Jedi調查貝加拿爾總統貪污,講左三個chapter都無講到啲咩重要野淨係講有個八爪魚特工,Jedi Master好撚勁同個Apprentice 17歲又係好撚勁。so off完一輸,對個plot完全無推進就完撚左cls

利申:已經唔係識文學
最好笑係,要形容既唔形容,唔洗講既又講到而家我都唔知個"誇潤人"個作用係做乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞