“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
正常的。避免唔知道較了去邊,一開照頭淋
新個d“師傅”係同支那訂 多色選擇
舊個d係買夾板即場做 好就係fit size 唔好就係舊派d
兩種方式都係可以現場 call 窿,只係師傅肯唔肯 / 識唔識做嘅問題,而唔係得唔得。
枱面盆就可以現場做,枱底盆就應該有難度,做圓邊現場應該做唔到。
正解
Philips 9300 唔係
Rainfinity 終於到咗貨

之前用過 Raindance 真係車尾燈都見唔到
想問下,廁所台面唔想食色,應該做人造石?定係石英石?定係雲石?
我早幾星期做木個師傅同我寄個石盤上去啱啱先寄番落嚟。佢係交隻盤俾中港車冇晒包裝擺車頭上去
現場開短左可以再開(有良心的話)
支那貨短左就短左 最多放D木碎/板

通常埋櫃個幾日最好現場監工
即係rainfinity 正好多? 我買左個raindance 覺得冇乜特別
得罪講句 Raindance (無PowderRain)好垃圾
即係要寄去廠,直接喺廠做?
如果3座位皮梳化 大約10~15k budget的話
有冇咩牌子推介 / 值得買?
實惠唔錯
其實我廚房都係櫃、盤、石分開訂,櫃到貨我自己裝盤,裝完盤再叫石鋪上嚟度尺,唔敢自己度尺比石鋪,驚尺寸唔啱,爭少少都死,一件石萬幾蚊⋯
Miele 有隻新嘅吸塵機同dyson 比唔知買邊隻好
好明白曬
巴打介唔介意講下你去邊幾間度訂/做
Bosch 蒸焗安全達陣
櫃係裝修師傅包,大陸廠,盤係bbe 買,石係老婆啲朋友負責,富美家最好嗰隻喎,好似係…
恭喜晒,我部上星期裝咗,試開過,冇問題。
鍾意有d 力水打落個身到
係咪唔多啱raindance rainfinity
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞