“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
係,我師傅話可以幫我油,無特別加錢
Thanks bro, 主要係TOTO塊板坐落唔夠Panasonic舒服, 不過兩者都有取捨, 再諗諗先!
立邦絲絨漆一桶1500 可油一幅60至80尺到
施工費6千幾
呢d點拎水同電?如果廁所已經裝修好後期先加係咪好難?
有位就唔難, 電就睇下你廁所有冇電位拉多個13a頭, 淡水就洗手盤果度拉個出水位
雪櫃黎講,大家會選擇三菱電機嘅mr-cx35em定hitachi 嘅 R-32eph?依家十五十六唔知揀邊個好
lm
有冇人試過係eurohomedirect或者importappliances買電器???
有冇伏? 見D水貨家電平香港一半有突
自己買左32KPH, 屋企人用緊HITACHI六門
買左部bosch 8系洗碗機,蒸焗爐,七合一微波爐
加埋先4皮
我之前都有比較過,結論係三菱造工比較實淨,Hitachi 就外觀較靚,又有鏡面 model。我最後買咗 MR-CX41EJ

小心好多隻 model 嘅 Hitachi 嘅抽櫃桶位條軌都好弱,拉到最出一向下壓就彎,用得耐會成日閂唔埋響 alarm
有冇d 樣靚d 既風扇 唔太貴 除左balmuda dyson
之前睇個隻叫 n9既風扇 同 greenfan差唔多樣
不過平一截
好似話易壞?
抽油煙機有冇好推介?
見消委會推介惠而浦Whirlpool AKR4071/IX,去過豐澤見好薄身,但唔知好唔好抽到🤔
請問有無人需要買926sa 抽熱熱煙 訂左BBE 2月尾貨 依家唔岩用 有興趣可以 https://t.me/taimantele
請問有冇可以轉90度嘅65吋電視掛架介紹 睇左NB 無65 吋
我諗住買35em 個頂175高 如果買日立隻32 成173 高 怕奶嘢
電子鎖既Samsung定Philips好?
總之唔好Samsung
Lockly,用左一個月,冇投訴
呢款會唔會頂閘?
Samsung 新出個幾款cm 好似唔錯
巴打有不愉快經歷?
我壞左幾把samsung,
而家轉左用aqara, 鍾意佢有homekit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞