“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
NB P5 掛牆架
HKD 120 攪掂
你要唔要MIJ先?
洗衣機有咩推介,上price見到d小店平過有連鎖
裝野好似搵番代理
我就未開機,照計無野掛
巴打請問邊度買平?

同埋穩唔穩陣?有冇啲可以拉出黎扭左右架?
如果開放式廚房就唔好富士皇 ,睇返排氣量揀勁d既
Bbe優質倉有冇人買過野
Made in Japan tgc Mega 2
熱水爐 rjw150sfd made in Japan
謝謝巴打... 都唔太平...
我唔係開放呀 不過都真係煮得多 其實都想要個抽力勁既
尋DONTby 巴打,想問下退貨資料
https://www.youtube.com/watch?v=pjxEwZlie04&ab_channel=%E9%80%9A%E9%81%94%E4%B9%9D%E9%82%A6

雙臂式活動掛牆架
適合32-55吋 電視使用

~符合VESA規格
~10×10、20×20、40×40 cm
~電視與牆面距離4.2~45.2cm
~俯仰往上2°往下10°,

~水平微調:左右3度
左右旋轉:左右最大70度(依電視大小而有所不同)
~材質:SPCC高強度鋼板
~承重:36.4kg
※本產品通過德國GS安全標準認證
※本產品通過ISO9001品質認證
唔使係tgc 買
係price 搵會平d
有d 會講明都係tgc保同裝
有冇巴打有bg淨面板出售?
之前有諗過買呢隻
但usb 頭好快跟唔上科技
而家iphone 12 type c要20W先夠力
不如買隻140W 嘅usb charger
咩型號? 我都係importapp唔識串訂左微波,蒸焗爐,洗碗機
係啦,2厠分2部12/13L 好d, 我之前2厠16L 都唔夠熱水一齊用
廚房可裝一個mini 電即熱爐,千零攪掂
左邊個個type c 頭黎,幾好依個版面
Bg 好似無依款
排氣量唔係絕對, 要睇返部機既設計
叫做 有數據易d比較囉
D sales就話1000以上就已經叫勁
我以前部垃圾德國寶數字上都有 1000 以上,但實質效果係廢
有冇人知邊度買活性碳最好?
想吸甲醛
金魚街有啲一盒盒,一包包, 1,2kg獨立包裝嗰啲,如要大量又平就要去化工原料店買1大袋幾十kg嗰啲
例如呢啲店
https://www.amiralty.com.hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞