“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
towngas 而家做緊promo hkd4711
https://fb.watch/2iKLQ6JAqa/
我都有d 興趣LG 360
個樣又都幾靚仔
呢間我之前都問過,用佢就要搵代購,同埋佢有啲款要預訂1月中先出到貨,我等佢唔到😢

RS 我就呢兩日email 過佢,不過無回音🤦🏻‍♂️
屌哂巴最後決定到買邊部電視未
冇肚臍蘇冷氣掣點搞,暗喉用占玉+空白掣? 第時換機會唔會麻煩?
如果有電爐轉mega 2
我果時買3千幾添🙈
唔該晒
towngas 好古惑
真係唔使急買
點解我搵唔到嘅
得fuse 版肚臍蘇
應該水貨
q950ts/z8h 2揀1

前者有airplay,homekit,無邊框
後者有DV, local dimming 好d, 黑色實d
入伙再諗
有冇人用bruno熱水機? 有冇伏
冇過濾器冇得入生水
要煲水/蒸餾水入返落去
有d反智
Bruno 嘅 product 普遍都濕鳩,用外貌昆港女
外貌都普通, 懶復古+粉色系
用緊,本身想買Philips個部
但好大部,網上review出水有膠味
一千蚊唔洗就買黎頂住先
如果有過漏既熱水機有冇推介
有冇咩特別? 都係普通熱水機?
有無人裝過窗簾盒?
貴唔貴?

黎緊新屋想裝窗簾盒,冷氣想裝埋上去
唔知唔唔夠力
如果兩個人住買幾多洗衣量嘅大眼雞好?
同埋咩牌子耐用
samsung 就出microled 電視
可以留意下
睇到110萬
二合一 可以試下 LG、幾多巴打用
我自己用緊Siemens 嘅德國機都幾好、都幾靜
見到都幾多巴打買左蒸焗爐
不過用就爽...次次用完蒸功能都要抹乾嗰底、啲邊、再用乾功能、整乾哂機入面啲水
又要定時定候、倒啲清潔液蒸蒸部機

我自己到最後都係焗野多
仲有Siemens同bosch 部部差唔多、最緊要有探熱針

如果有巴打想買Siemens全嵌式洗碗機、對門訂造就造返普通櫃門尺寸就得、未必要跟說明書尺寸 .同埋腳線都幾難就位、因為你要對齊腳線有可能會阻住嗰時間投影.

裝機說明書隔離有啲qr code 掃下就有片睇教你裝、一定要guide住啲師傳整、啲來去水最好唔好駁長 .
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞