“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
說明書會講要留幾多位
香港買都係嗰幾款,睇你budget做人
要捕下,上個月black friday果排好似得架,但好似大概個幾禮拜又冇返。
係,之後上星期睇 又唔得
已放棄,香港買算,貴幾舊 唔洗捕住,又要等佢發貨
準備買呢堆

冷氣機已買所以喺張圖度刪左

單頭電磁爐有無推薦邊隻好用 (com 用,夠火力)

洗衣機有位就買8.5kg嗰部啦,差唔多錢內籠大好多,薄身機好細,2條底褲已滿
唔好介意
睇你個list 個浴室寶 應該會後悔
暖又唔夠暖
抽氣又廢到喊
有無條件裝大部d?
放廚房唔夠位了
我個廁所好撚細 1.8m x 1.8m 左右
有無其他細機推薦?
唔夠深? 長高全部機一樣
有冇假天花,裝30吋天花款
係咩
P記 果款豪華型好唔好用?
警世
真係唔好貪平去細既電器鋪買家電
之前都做過下功課,google 過
見到有巴打都買過正正常常
我一共買四樣野,Tv, 抽油煙機,雪櫃,洗衣機
10月已經訂,下星期入伙
過程我地都係用whatsapp 保持聯絡溝通
雪櫃同洗衣機都算正常送貨
但抽油煙機。我早一星期通知佢可以送加安裝
送之前果日先突然同我講代理冇貨。。
而家坐緊船過黎,要隔兩星期先到
ok..我預鬆左時間既
到TV, 因為係最後先安排送
但係我都前前後後問左兩次係咪冇問題
點知送貨前一日我再問果日幾點會送貨
佢話check 下。。之後再話代理冇貨
要一月中先有,我真係忍唔住屌鳩佢
我已經十月訂,仲俾左3000蚊訂,
我唔撚問佢佢都唔撚同我講原來代理冇貨
真係激撚到我癲,間野叫平霸,自己睇路
反而起BBE 買左另外兩件野,都好有交帶同準時
而家真係後撚悔
求開名
sor 眼盲.見到了Ching
一向只推BBE
BIP佢比到個貨期你既話,都冇乜問題。我買過2次,佢都係喺佢講既時間送到比我。當然我自己有預鬆少少先試下BIP
間野平過BBE 好多咩?
平霸sofar 幫襯左4年又無咩事喎...
咁你又慘d....
Samsung dp609 WiFi
開心使用中
去邊度買 唔該姑媽
好多細舖係直接同代理落單,代理直接送貨唔會經間舖手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞