“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
換啦.......
巴打點解退?
If you do not have an EORI number, you can request one by completing the operators master data form (pre-printed form 0870). This pre-printed form is available from all customs offices, the main customs office, or from www.zoll.de.
To be able to offer you our best service, please also kindly send us your complete power of attorney as soon as possible.
從字面睇應該申請喎,但係亞馬遜係咪本身應該有?
請問有冇巴打退過貨
不過digital slim唔係弱一倍咩個摩打?
吸起上黎唔會冇咁爽手?

我都爭扎緊買v11 fluffy 定digital slim定absolute +
聽個sales講fluffy同digital slim分別就係個摩打個強弱。
Fluffy同absolute+分別就absolute+多左個吸地毯個吸到。

屋企500尺,地下全磚,巴打們有冇乜意見比到我?

我自己想要佢個手掛牆docking叉電器,好似得absolute同+先有?
其實大家煤氣爐係邊度買?
搵左TGC師傅上黎度尺 佢叫我揀好再問佢
我都唔知邊度買好
我見依家TGC有1000蚊discount
https://www.towngasappliance.com/news/promotion/111
我都想借問一問....
如果屋企實用550尺 有兩隻貓 V8夠唔夠用??
定係V10/11 slim好??
自己裝緊浴缸龍頭,凍水嗰邊扭到勁實都係有漏1滴水

熱水冇漏,可以轉13下
凍水漏,轉得10下

正常呢個位唔落膠布架麻
btw提提大家
今晚AM換電器有discount
如果你間屋全部都係地磚地板,Digital Slim 吸力已經好夠,V11 既大吸力係地毯先需要

我用 V11 吸地板都係用 Fluffy 頭 + Eco mode 多,吸地毯先用 Torque drive 頭 + Auto mode

Digital Slim 拎上手真係輕好多,我係有大塊地毯先揀 V11

想問下呢啲龍頭有冇得預設係花灑出水,第一次用呢啲,一開水係紅圈出,要拉粒的先花灑出,咁好唔方便wor,單手點用
上面粒野抽起時可以同時扭左定扭右, 有lock死個功效。
扭左好耐都冇
咁可能你果款冇老點左你唔好意思。
唔係咁智障呀
hansgrohe focus黎
應該基本功能呀,下下去拉粒的好唔方便
我見官網有部叫 Digital Slim Fluffy Pro,條棍係金色,係咪純粹顏色唔同?
自己計吓數,比較吓跟 TGC promo 平定 price.com 堆細舖平 (最好間舖寫明包埋 TGC 師傅上門安裝)。
梳化倉睇唔岩,九龍區邊度仲有比較多梳化睇筆直一萬內 歐洲勁野買唔起
其實全屋裝修用ikea性價比會唔會高啲
定正正經經搵設計公司
有無強勁抽油煙機介紹
部efc926 加到八千幾。。。d sales都話唔抵買
好on9呀,我本身淋浴款換左呢個,因我老婆話有個出水位拖地裝水方便
最on9係我掉左舊嗰個
依家諗計kick住佢好過
幫bb沖涼勁唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞