“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
想請教下各位巴打
blanco 單盤通常係amazon 買邊隻
我見佢好多都唔送hk

500u 黑石盤 真心幾正
唔係plc買,保養期內要上門維修都要收上門費,以我所知係咁,唔知仲有無其他野
無錯
100分

上門收500
咁搞笑?
本身Smasung鎖係咪保養唔包上門?
喺PLC問過同最平果間比就貴700蚊左右,如果本身保養真係唔包上門嘅話,咁喺PLC買俾貴啲咪當上門保養費,係咪咁諗?
啱啱上PLC網睇佢啲條款,如果經PLC技術員裝(2年保養,首年上門,第二年自攜)
咁喺出面買平7舊水,如果第一年就要維修都係俾$500
都係出面買抵,除非咁黑第一年就壞2次
想請教吓巴打們,依家啲雪櫃依咪冇舊時𠴱啲咁凍? 事緣小弟早兩日買咗隻 日立 R-S32KPH 三門嘅,全部較到MAX, 但冷藏室同蔬果格都好似唔多凍咁,同埋好似冇風咁..不過冰凍格又正常,凍到起冰
你啱呀
所以都係博下

利申屋企人用緊3星609 街鋪買
自己先後用過Yale ymg40 同Philips 9300
行?水?
609 之前有人話指紋成日要2次先得, 但有d人又話1次 無問題
你屋企人有冇反映 好唔好用?
依家仲送緊, 不過無寫出黎。 我都以為無, 比錢果陣sale 拎埋比我。
2次係在所難免
咁ge 價位齊功能算抵玩
因為9300貴成2千
我都係用609,多數指紋一次就得
點睇茲曼尼梳化?
廚櫃大陸廠就快造好先發現個調味料拉籃唔啱裝,點算好
係。前日買
我隻32kph都係 。較中間唔太凍 但係我少嘢 可接受 。可能佢要做到慳電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞