“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
有無人知旺角邊間有 西門子燈制睇?
孖盤中間位易斷,自己 ship 返黎風險高,你等德馬賠比你分分裝修佬都離場,要博。
單盤就一般會揀 Subline / Etagon (腰位有一級比你晾鐵架)
請問除左dyson仲有邊個牌子無線吸塵機推介
呢排仲睇緊miele同lg 完全唔知落手邊部好
我都對LG部A9K有興趣,好似咩都有咁
不過唔知好唔好用
想問下窗口分體式冷氣有無推介?
睇你窗台呎吋
最細 但4級能源標籤
https://www.panasonic.hk/chinese/products/living/ventilation-air-conditioning/window-split-air-conditioner/cs-v7rwa1.aspx
CU-V7RWA1 (室外機)
體積(高 x 闊 x 深):348 x 443 x 373毫米

大小小 但1級能源標籤
https://www.general-aircon.com/zh-hk/aircon/Split_Type#401
室外機尺寸 (高x寬x深) 毫米 368 x 500 x 490

只用過 P記, 3年未出事
但夠位緊係一級能源啦
抽濕機邊個牌子好?
睇中三菱電機/日立
請教下大家,油壓床床底有冇落夾板?落左夾板既有無釘實係床底度?謝謝🙏🏻
咁姐係塊板,就咁擺係地,牀個架就咁擺上面?
我自己就想買panasonic,好似得佢有HEPA filter 可以當埋空氣清新機用

三菱雖然made in japan不過個樣好薯
暖風機有冇邊隻好介紹?
擺睡房應該要幾多w先夠?
50呎到
答你唔到,自己上網做吓 research
我就用咗 Subline 500-U 兩個月
點解垃圾既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞