“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
一定有大買大,用水用電差唔多
我兩個人住都買bosch 8 series
唔使諗點放碗碟, 一日分量鳩擺就得
LG LED = 垃圾
同價位考慮其他牌子 詳情可以去問電視Post
目前最佳性價比應該係55” Q70T / Q80T 水貨
平時會喺BBE買電器
有冇咩性值比高既吸塵機推介
筆直1000樓下
最好拆得出嚟做手提
我買左momax $1600
有大買大一定無錯
有冇人用緊PANASONIC RJ60電子廁板? 除左TOTO 945仲有咩座廁可以夾到佢
德馬幾時會有年尾特價...?
我隻鋅盤係咁創新高....
Price: €269.22
+ €129.93 shipping

呢個價 香港買啦 有幾間送埋龍頭
RJ60夾toto940,正常使用中。
我有龍頭啦....
真係無用...
同埋香港買同一款 要4700wor
夾toto 920開心使用中
有冇巴打同我一樣都係等緊BLANCO SUBLINE 500-U – Granitspüle aus SILGRANIT für 60 cm breite Unterschränke – Unterbau – grau – 523432 (B07CGMZP3C)?

我想知如果買左之後佢減價 有冇話可以refund個price change? (如果我未收到貨)
Thanks! 其實我就係諗緊920同rj60 fit唔fit到, 想問下會係perfect fit定係同945一樣都差左一分?
唔該巴打, 同945一樣都係尖頭突少少, 咁諗下要唔要直接買TCF791HK SET算
有無人用過簡柏抽油煙機, 見煤氣果D有套餐PROMOTION

https://www.towngasappliance.com/news/promotion/102

3件裝, 熱水爐, 煮食爐, 抽油煙機, 套餐入面簡柏果隻抽力就好過TGC果款

諗住一次買曬唔洗煩
有咩空氣清新機好?

利申:唔鍾意Dyson
lg
之前睇FB Group有人推薦依隻座廁:
Kohler k-22492k
有冇巴打都係用佢?
電視櫃如果唔係訂造就好難揀,好易俾牆身個電掣插頭頂住
同埋睇好多款都無上蓋線槽,都唔知點搞d modem, router, ps4 ....
Pure Pro
有冇雙頭電磁電陶爐推介呀?
lg 360
eletrolux a9
小米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞