“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
打膠唔係咁好
有無巴打有用嵌入式洗豌機??
諗緊BOSCH 定miele 好,有無用家評價
tempur pedic 係硬身d
但4呎半都要萬幾
4sale有得改size wor
我都改短左
我知呀,上星期去咗試,個sales話做緊promo, 免費改size
但我1516緊,啲床全部有邊緣加固技術架嘛,個海綿係continuous咁去,咁改size即係點都避免唔到要斬斷某一段,咁佢點駁番,都好似會改變咗床個結構咁…
佢對家又係做水貨嗰間仲貼埋公告話咩Sealy simmin總公司話唔好改size..
巴打你瞓落覺得點?
唔鐘意tempur 個質地
未用過Miele,唔清楚。
Bosch用咗個幾月,十分滿意,只要放得好,洗得好乾淨。
床褥講乜都飯,一定要親身試吓
SMS88UI36E 呢隻??
用緊Bosch 8series 沸石
洗完乾淨 一滴水都冇
SBV88UX36E 水貨
應該同一系列🙋‍♂️
有無人知,如果yale電子鎖,想換samsung電子鎖,啲鎖口片洗唔洗換?師傅會點修飾?
有冇人有用掃地機械人 想搵隻掃地同拖地
攻頂啦 T8 aivi+
有冇人用過lockly 829, 同Samsung 609比, 你地會揀邊個?
T8 max 會唔會好d?
我係5呎床 無改闊就咁改短
鬼唔知最好唔好改咩 但係土地空間問題都無辦法
我剛剛收貨未入伙 坐上去就好舒服 訓就未訓過呀
我用緊Deebot R98, 有埋個手提吸塵機都幾好
啲人成日都話lockly鎖芯有3條,指紋認得快過DP609
不過我覺得DP609 啲wifi功能幾實用,有人出入/撳門鐘可以收通知,又可以遙距開門
咁鎖芯我又唔覺得好大問題,如果俾人爆我喺app收到通知就即刻叫管理處上去睇啦
Lockly一樣有WiFi, remote 開門 同埋offline access code
真心一問,609有內置門鐘
有呀,喺舖頭試過都幾大聲
問多一句,係唔係㩒pad 上面個「鐘仔」?
係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞