“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
咁whirlpool 得啦
Whirlpool依隻都吸力勁?
佢個樣咁薄 好似好弱咁
煎炸都掂?

謝謝巴打!
富士皇要買日製,貴好多
Whirlpool 3千蚊左右
FR-FS1870V-SM 就49XX
不過如果Whirlpool都抽得掂 其實OK既
我咁擔心係因為驚個玻璃會吸油吸得太勁...
貴過Sony OLED 電視
決定左了
都係搵惠而浦 Whirlpool AKR4071 /IX
信消委會啦 叫做有人check過
有巴打話Whirlpool唔抽得應該都係睇型號/安裝位置
富士皇真係太貴 要cut一cut budget比部電視..
有無靚木枱/ 電視櫃推介
大家多數喺邊度買電器?
睇啱咗部三菱雪櫃,去過大電器舖睇
細舖會唔會平少少?
你用返同吋數比,optoma 就平好多啦[sosad
平唔止少少
price.com 搵高評分嘅細鋪
有伏都無計 其他日本牌子無咁大 所以若然要揀到呢個Size除咗佢唔得揀
消委會好似無評富士皇最 top 嗰兩部
消委會測乜鳩都會有1,2樣中國野勁高分
Optoma 喺 projector 嚟講性價比已經算唔錯

你睇吓 Sony 啲 projector 幾多錢...
巴打你買果陣,個師傅係咪包安裝 同埋有幾多年保養?

我個師傅話做門果陣要喺大陸買埋 屌佢老尾痴撚線
唔關
全部都係sold by amazon 就得
我諗住買tgc 算
有事即係叫煤氣公司上嚟搞
把鎖比埋門廠, 度門收口靚d
果時我係香港買, 寄把鎖返去要表稅
如果香港買,門鎖師傅開孔香港裝呢?
睇你度門有冇飾面,
可能廠開孔靚d?
electrolux pure pf91吸塵機有無人用過,考慮緊佢定係小米G10
我見都係BBE built in pro 高分啲
有冇巴絲比較過dyson Bosch 同miele 手提吸塵機
價位唔同,純粹想比較下各牌子有啲咩優缺點
dyson v8 slim fluffy
bosch series 6
miele triflex hx1
木皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞