“真”高質電器傢俱討論(11)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
開放式廚房有冇邊款推薦?
我果隻係HSG656XS1
一樣
等你開箱
富士皇係 ok 既
買啲獨立包裝1格放1包囉,其實吸甲醛效果有限,我用大陸e0板買左部機度又真係好低甲醛下
跟住仲叫左除甲醛公司噴啲乜鳩觸媒
想問下德馬龍頭係咪一年得black Friday 一次折 如果係就唔洗等了
裝個 camel睇睇
Thanks
就算bf其實都得好少款有減,基本上唔使專登等

我想買隻盤 依家o係高位.... 快D跌啦大佬
巴打咁講我唔等了
其實如果built-in pro同BBE有貨的話
係咪都唔錯
我搵佢報煤氣煮食爐同熱水爐個價都唔太差
佢話有貨
其實如果有貨,最快安排拎左貨先既話,其實係ok既。上個月先買完電磁爐,佢話有貨,過幾日收埋貨,感覺上冇乜問題
如果兩間都有而且個價差唔多,我覺得要去bbe
因為build in pro 個track record 真係差到無可再差
build in pro 我要落鋪屌都送到件貨

利申:岩岩兩間都買過野
想問下德馬水龍正常屋苑都應該岩裝? 一次買哂全屋換
我最尾應該揀你推薦依隻Mega2
同埋TGC ST13SD 12L 超薄型煤氣恆溫熱水爐
我發現美的家真係幾抵LOL
係佢個報價方法閪少少
差幾千點解唔揀部日本製,師傅話台灣製好易壞
唔係唔揀 係因為我個位只可以揀超薄... 得幾款可以揀
原來你o個隻都係...
無啦 依家爆晒budget 老婆已經嘈緊
搞唔掂
清請問邊度click 到依個graph 出黎
正常德國龍頭,鋅盤香港都啱用,要注意唔好買左呢啲3條jer 款就得,呢啲3條jer係駁個即熱爐, 只有凍水入水。

但唔好搞錯拉出式廚房龍頭係4條jer,香港啱用嘅,有凍熱入水,另外2條係自插嘅

睇左說明書先買就冇死
Thanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞