iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
咁你寧願要白啲暗啲?
我部都同你一樣,光小小但黃,又未至於尿黃
整張純綠色圖長著長煲 令綠色快D衰退變相冇咁黃
唔知可唔可行
你試試,等你包膠
我接受左喇
今日order 完即日拎機, 點知一開機發現個mon黃過部X, 熄咗true tone又好似唔太黃, 同埋唔知係咪睇慣咗部x 先覺得大分別, 所以想問問大家咁樣算唔算黃mon 算黃mon嘅話我拎番去refund算
左係max, 右係X
有得REFUND咩...唔係只係俾換機?
外國撚依邊可以refund
黃撚到
好, weekend 拎去refund
想問下外國(加拿大)啲翻新機既型號number係咪同香港一樣都係F/N字頭?
係轉會先好 屌你老母
啲機用用下真係好似冇咁黃 依家個部冇咩野 開咗原色只係少黃 整體都白
cls 用咗兩個星期冇咁黃又唔信
有可能係對眼慣左姐
再比較返之前d機仲可能覺得佢地偏冷偏藍
係咩 同8俾差唔多 偏暖少少啦可能 但熄哂truetone就白哂 甚至仲靚過8仔 可能光過8仔
你用咗幾耐?
啱啱去apple 佢話依家有extended holiday return, 可以用到1月先refund, 我今晚去換新機, 如果用到1月都係黃我就真refund
12 pro , preorder 訂, 10月23第一批拎機,啱啱拎嗰陣俾啲人fake 我話無問題家陣睇到哩個post又好想換機,應該打電話去定直接搵藍精靈

根本無好過 一直都咁黃
宜家換都係巴打啲return 翻新
咁幾時先唔係
咁應該點搞好拿醜樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞