iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
小小黃,接受到既
佢唔係部部都咁黃
想當年我買mbp2015 前後開左5-6部mon都係勁黃
拍埋display度比 藍精靈冇聲出 即refund
最後要等到出2016買2016先冇事
有冇人覺得12 mini個speaker D聲勁撚拆 機械聲好似啲50蚊街邊speaker既聲唔係好識形容 但差過部iphone X好多 係咪我問題
反而睇慣黃mon感覺舒服及無咁傷眼
換左部N機 mon繼續黃 又比藍精靈洗走 仲可以點算
眼習慣左黃芒
依家屙尿睇落都冇咁黃 仲有D偏冷
係呢代iphone治好左用家尿黃既問題
想當年三星S2出果時黃芒比人笑垃圾,估唔到而家反而認為係對眼保護既措施,三星行得太前
Xs max 轉12 pro max 而加好黃
我最後都因為邊框同玻璃有條gap再打左去800
咁快入二手機咩我去換個時佢同我講係新機
An仲要好似有得自己較white balance
利申 pro max苦主
咁伏成9千蚊買二手機
Off topic問下 iPhone 12 咁樣正唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞