iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
收到機嘅各位入嚟報一報仲黃唔黃
有冇好左
巴打
都係關左true tone 都勁黃?
AOS機
打800換全新機
都係黃,無上一部咁黃
如果士多買 開機check個時已經黃
有冇得即時叫佢開第二部
想問下係咪大部分人都係換到翻新機?
點check佢係翻新機,啱啱收到
相同情況,無上一部咁黃,但又白唔過同暗過display機,無得開第二部,唔滿意會叫你退錢,等遲啲買,但無人保證遲啲嗰批唔黃。

利申:12 Pro Max 512,AOS買,門市 pick up,打上去21120099申請換,full set 退,full set 換,全新機,G6批次,M機,非N非翻新
翻新係用白盒寄黎,退就只需退機不用盒
我唔係喎,我一樣係喺門市攞換嗰部機嘅,全新即開,唔係白盒,full set嚟,可能唔同型號嘅機處理手法唔同
巴打都係部機都係G6TD...XXX?
我係G6TD
我部唔算勁黃
咁既~如果你向士多買,你即時開盒見黃就嘈,會即換全新,但一出左門口返入去就要換翻新架啦
Same 我朋友換完都係黃
再換,換到唔黃為止
對,係G6TD
咁唔出奇,Pro Max 無得walk in買,唔知係咪
應該唔關事~佢有貨而你又即場話有問題,佢點都會換一盒新比你,但你不停要換幾部,佢可能會拒絕!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞