iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
係啊,所以walk-in 係註定仆直嘅,攞嗰陣時一定要check機,一踏出個門口,有問題就煩了
咁我aos買左2部 一部自用一部女朋友既
放埋一齊同一設置 我果部的確係明顯黃
睇連登用黑色背景仲有啲辛苦
咁到底我去到門市點樣同佢玩
我寧願等換mon都唔會換翻新機咁on9
打過上去問 佢話的確有唔少用家反映 但佢話唔係硬件問題 叫我更新下有冇問題我話如果我要求換機 佢又叫我去門市問
落得去買唔即場check ,不如AOS la
又耍你,黃得緊要就要求佢full set 換,襯未過十四日
你打上去,係第一round大陸口音嗰啲人同你咁講,定駁咗去技術支援部啲人咁講?

Btw,AOS 換機我係打 21120099嘅
又真係大陸口音嘅人喎
請問巴打要點做?
就係冇
冇撕出嚟直接退咗返去
大陸口音嘅要兇佢,惡小小佢哋就騰晒雞,一駁你去技術支援部,就接近成功。點講你睇返我上面嘅小小心得
真心唔知點解hotline會有班大陸口音嘅阿姐聽先嘅
佢部機有問題仲要我兇佢先接近成功 我真係辛苦
聽撚到唔C伏 都唔知講乜春
你知唔知你係打番大陸
呢個真心唔知堅定流?
你係消費者,同佢發洩下反映下姐,唔驚
同大家分享下 上個星期打去book天才 尋日落左去搵天才 佢好順攤話可以換 不過都係service unit 而且得一部 換MON佢話唔定個時間 可能要出年二三月 我怕換左仲黃 等換MON好過
打左上去 駁左比aos果邊 佢話可以換全新 仲好串話唔好意思我哋呢邊係換全新機 唔會有翻新機維修機
但點都要去門市比佢檢查一下 到時再打上去約時間換 佢話全香港都冇貨 咁我又冇所謂既 換到全新咪得 咁呢段時間唔洗咁錫部機
佢唔會比返你架啦... 新既佢又未開過盒係咪?
最鐘意hea 鬼你地
我G6TD 12 pro ,黃到喊
巴打寄埋返去回收,咪即係無左
有包裝都要有條死架嘛
有冇機會換愈黃
好彩買咗2部
1部正常1部黃 換既時攞正常果部對比下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞