iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
我兩部 12 Pro Max 唔覺得黃, 我之前 X 都有用開 Night Shift, 唔知係咪慣咗
但我一開機 setup 出 Hello 嗰頁, 一睇就覺得勁白, 因為新機一開機 default 係冇 Night Shift, 我仲心諗個個話黃究竟邊度黃?!!
幾時買機架

係咪宜家去換穩陣
好似多返人拎正常機

頭一批勁撚多尿黃苦主
我係 28/12-5/12 嗰水. 26/11 送到
更正: 我係 28/11-5/12 嗰水, 26/11 送到, 深圳富士康出機
部機無事?
我自己角度唔覺有問題, 一開機 setup 嗰陣仲特登留意會唔會好似其他咁講好黃, 但我一睇係全白
https://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4544/5591243/1/

有冇人夠薑裝佢個支那 tool 睇下自己個芒咩質素

螢幕代碼代表意義:

三星:
G9N - 品質最好
G9Q - 品質中等
G9P - 品質較弱

LG :
GVC - 品質最好
GH - 品質較弱
今日就去咗對mon

第一日機
有咩分別?
下.. 條鄧乜鳩多比話士多唔黃㗎喎
呃咗即係士多黃定唔黃呀
我部機係咪無事啊?
點解ifc 啲機咁黃嘅?
唔驚啦 我同燈光白過士多嗰部就冇問題
係reseller 度買係咪只可以接受現實
唔洗理果條on9fake 鳩傻粉嚟
你睇下佢頭兩個po 就知條友盲撐鳩up
佢好鐘意覺得: 我部機無問題呀!!! 所以全世界第一批都無問題!!!!!!!!

有好多巴打好禮貌咁同佢講:
你中獎你無事恭喜晒, 你無事唔代表其他人無
呢到好多苦主諗緊點解決
不如有得我地討論啦

但條友好似著撚咗魔咁依舊屌東屌西
唔知做乜撚, 佢應該覺得呢三個post嘅人屈鳩apple
而佢作為盲粉覺得好委屈

block 撚咗條on9就ok
照計佢都係denial話唔認
各位苦主可以無視
一樣可以換架
照打800?
又講著魔呀?上次咪講過囉
識學我講走火入魔喎
至於我盲撐方面
我嗰張相係絕對冇想指出黃mon問題唔存在嘅意思、絕對冇認為大家屈Apple嘅意思
我一直都係同意大家嘅睇法嘅,即係有部份機係有黃mon問題,有部分機係正常
呢點我呢post 2講到post 3,冇改變過

咁我入嚟貼張相嚟做乜?
追擊條鄧乜鳩多比囉
心理關口
仲要好大機會係呢到巴打換出嚟啲機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞