iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
其實一間間架咋,九龍塘係一定唔比開
我之前係沙田拎,條藍精靈都話你即場開有問題都係要打上aos cs 到換機
咁睇似乎係睇下個藍精靈好唔好人
打上去要等兩星期架,唔係即換
好多假好人
我見有人俾佢即場再開一部,但我諗大部分都係唔俾你即場開機檢查

我打上去refund左 今日買左再去拎機
祝我好運
12 pro max 定12 pro?
Pro max , 拎左機佢都係話有問題要搵aos cs換機冇得即場換
佢話walk in買就得,話藍色有小量現貨
你點同佢講?
搵高級cs傾就會多好多option
我記得佢有個option係話我有機用既話,如果我買到機可以拎埋落去即場退機
但我都係叫佢refund,可能我係退gift card所以佢肯
冇機用先岩
咁好既
多數剚唔肯退,講policy
佢offer我用住先,如果買到機就拎落去退。
咁我就話同我要求退gift card再自己買咪一樣,但我可以等情況好啲先買呀。反正gift card你錢都代左啦,佢都冇蝕
利申 我係用gift card買,可能因為咁佢又肯退返gift card
碌卡買就難退!最慘係佢件野有問題都唔退果下衰
試吓叫佢唔洗退落卡,退返張gift card俾你遲下再買
係喎佢老闆,門市又要同aos啲貨分開,即場開都唔比換

between 睇先係門市睇兩部display機,一部都黃moon,另一部就好啲
所以巴打拎去門市check機換機比較小心啲搵左部尿黃機比較,搞到以為冇事
黃都未夠,屋企人唔留意拎返黎係陰陽色,睇壞眼
碌卡一定要退落卡架,如果佢唔肯就無得搞
我屌,咁我係咪唔應該買住錯L哂
你係自取定送貨?

左邊係我屋企人果部
右邊係我之前買果部
佢部機右下角係超光,下半係白啲,上半紅紅地唔知想點
自取呀屌,都唔俾人check
左邊果部啲色
自取點會唔比check , 你唔check 後悔死你,呢批啲QC

小小黃都話,黃加兩節色真心難用
佢話開左有問題都係叫我打電話去換
我唔夠厚面皮
你要夠厚面皮,叫佢經理出黎,當面傾,煩佢先有機即場換
買部機都咁L煩
我跟住又有野做,冇時間同佢玩....宜家後悔啦
唔買都買左、去拎一定要check, 唔好聽佢講打上去,一定要佢即場比多部你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞