iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
我今日去左尖沙咀換左翻新機 (因為我3台出機)
我換唔係因為佢好黃mon 係因為黑底時 不停閃下閃下
根本唔可以正常使用

上星期第一次去 個天才 不停咁耍鳩我 話睇唔到個mon 有問題 係ios 問題 等更新 最多幫我洗機當解決
果日已經屌過一次 詳情都喺iOS post講過

今日拍左幾條片去 另一個天才加經理一齊出黎睇片加幫我試機 最後決定換機俾我 換機過程再屌鳩佢d天才對產品又唔熟 又唔幫客解決問題

而家返到黎 試哂之前嘅情況都無再出現閃mon
做得返黑底畫面 唔會變灰

如果有咁嘅問題嘅ching 都去換機吧
果度易book呀btw 第一次果位 真。天才
iPhone 12 Pro 同我講係lcd mon
想買12Pro
但睇落好似再睇定啲好。。
無知一問,幾%光亮度先見到閃?
20-70左右都會有
就咁黑色畫面就見到
係呀 YouTube 睇下hdr test
巴打而家都係用緊黃mon?
我已經接受左現實
加上唔係香港,換機會變左地區性閹割版
等我今晚試下,唔該巴打
英國換機嘅話咩都唔洗睇
唔鐘意講聲就換得
當然無得無限換
最近呢一批係咪重有黃mon問題?
有無人最近出機
如果你要拍埋舊機比較,點都黃,只係黃既程度有唔同
唔用color profile tune真係好黃. 諗緊搞唔搞精靈好
精靈咪又換啲翻新機比你,成皮野買部機,我就唔想換翻新機
冇追post點解黃既? 不過我睇實物好似部部都係黃mon....而家想入手,心大心細
我mini好黃
pro max 中左 個mon 出雪花
一樣 有埋雪花 一時持陣出黎
apple ,愈出愈差用既料
唔等了,過幾日買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞