iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
sad啊屌
第一次轉會就搞啲咁嘅嘢
“Your replacement iPhone will be new or equivalent to new.”
藍精靈話只可以換二手機 話冇人用過唔洗驚 驚就冇得換
因為我今日棍到部 所以而家呢部refund算
大家覺得換唔換好?
第一張同display機比較(中間係我)
第二張同舊ipad pro比較
外殼同電一定係全新,序號一定係新

其餘零件可以係全新,可以係翻用
Google iphone 耀光
外殼同電係全新零件舊姐,都無分別
佢又真係串得起喎,鬼叫佢係iphone 咩

係人都知換全新最好,不過有得換都算係咁喇下嘛android連翻新機都無添呀....check機仲要檢查費
諗住聽日打過去問有冇得換翻全新機收左都冇幾日就變N機
約左尖沙咀天才吧,希望撞手神換到新機
咪鳩吹喇
保養期內check機邊間要檢查費
本身冇咩所謂,一睇到個post拎返部8+同6出黎.....唉
請問有冇巴絲用緊iPhone 12 Pro Max 行緊最新iOS 14.2.1?

頭兩電池瘋狂倒水 好恐怖

無架喇 我打過上去吵幾次都冇得
除咗回收價同序號,冇原因要抗拒維修機

唔理你部機有冇花,電點樣,你換返嚟嗰部全新殼、全新電,仲要同新機出廠一樣測試過

其他電器,壞邊樣整邊樣

以前4s年代換電都係成部換,好多人郁啲就走去換,近年先叫做可以淨係換吓電、換吓芒

成日話二手,有冇fact check過?

有人退貨,嗰部機係會解體,唔會再有嗰個序號機俾第二個

至於維修機係咪全新,講到明係全新或等同全新(因為有測試)

12出咗有幾耐,有幾多二手零件,自己諗

有藍精靈講過,Apple Store 入面係唔會生產維修機,係同總公司訂返嚟
我部12pro熄晒設定都係偏黃 對比其他oled mon機
希望software update搞得到啦 唔想換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞