iPhone 12 系列尿黃芒苦主區(3)下年轉會

749 回覆
7 Like 29 Dislike
撞手神架咋,如果微黃就不如算數,唔好換
買部機開開心享受下啦
閃綠光又未解決,apple真係好撚柒呀屌
蘋果iPhone 12系列新機熱銷全球,但陸續有用戶回報災情,反映新入手的iPhone 12、iPhone 12 Pro螢幕會出現「綠幕」的異常畫面,且不時閃爍,影響用戶使用。目前,蘋果公司初步調查應是系統與軟體問題,將於新發布的ios 14.3系統中進行更新排除作業。

在蘋果官方論壇上,開始有網友陸續反映iPhone 12系列手機出現「綠幕」且不斷閃爍的異常狀況;據外媒《IT之家》引述客服說法報導,目前蘋果官方已著手進行調查,初步認為應是系統及軟體問題,而非硬體瑕疵,有望透過軟體更新解決
好似唔多人有呢個情況????
我晚上試過開黑色較最光,熄左燈睇都無野
我早幾日個true tone都傻咗
又開又關都咁白
跟住唔信邪 restart 1次部機先變番正常
即係開就黃 唔開就藍
要較90%以下亮度,要較最暗,唔係較最光
Pro max好正常 唔洗咁驚呀
咩都睇唔到,所以先較最光
我嗰次就唔使檢嘅,可能我早換,佢哋未夾好,不過都希望你順順利利
傻得幾好,應該要影相留念
BOTH 黃
你條片如果多白底嘅話
開True tone 好撚難頂
宜家走去換
咪又係拎人地巴打啲棄機
認同
成班食屎狗
痴撚線
12 pro max 全球最黃
一定係歷代之最
好撚正常 身邊都好正常
細機就唔知 你連機都未用 講歴代之最犀利
上面呢條友咩事
呢個post 邊個唔知我第一日拎機

自己扒下文啦
頭兩個post , 要圖要片要文要數據
全球multiple source fact checked
淨係呢到三個post 咁撚多人report
身邊無人黃, 信你都on9
求其落一落電器鋪, 一枱都黃機

老老實實. 你好彩部機唔黃咪偷笑算數
但黃mon 肯撚定係大多數
喺到搏屌都唔知你做乜鳩

唔係苦主唔緊要, 唔撚好講啲fake嘢阻住晒
屌你老母唔撚block柒你都on9
你都痴撚線 應你真係多尻如 你未block 同你三唔尻識七
你部就算黃未退 咁簡單 打咁撚多字 關人撚事咩
未撚買未 on9你都 自己尻唔撚答八
唔好咁勞氣啦
黃MON 係佔多數
多謝晒巴打
啱啱已經即刻去左門市一換一全新 黑盒嚟
仲想表揚下2位女員工 1個叫Gian 好好服務 好笑容 好禮貌 另1個都好好 但冇望到個名
都第3個post
已經咁多人中招 , 大家已經慘
仲要有人denial 喺到駁屌
12 pro Max?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞