[喪屍/人性/有甜]- 屍•家•馬鞍山 3(逢一至六每日更新)

1001 回覆
166 Like 10 Dislike
仆街 唔記得venci係邊度黎

男主殺左人家姐男朋友 之後搶番黎既女

好似係街邊執返黎 應該扑左(所有女都比男主扑過 最尾會係解毒而大混P 男主最終精盡人亡)

唯一一個無扑既囡囡 俾佢細佬強姦左
仆街 唔記得venci係邊度黎

男主殺左人家姐男朋友 之後搶番黎既女

好似係街邊執返黎 應該扑左(所有女都比男主扑過 最尾會係解毒而大混P 男主最終精盡人亡)

唯一一個無扑既囡囡 俾佢細佬強姦左

多人到唔記得
Chapter 220 - 情與理的決定

「我都係一時情急,好對唔住...」我看似真誠地道歉,「至多你比我加入你哋,我彌補番傷咗你啲人嘅損失。」

「你嘅 offer,我聽唔出有咩咁吸引𡃓...」他好像在試探我有什麼底牌用作交換。

「如果你哋肯原諒我,比我加入。我有一份見面禮比你!」我提議道。

「咁係乜嘢嚟先?」男子追問。

「係喪屍病毒嘅解藥,佢放咗喺個公事包度,不過我仲研究緊點開,所以收埋咗喺一個安全嘅地方。」在還未認清敵我身分時,我決定故弄玄虛。

「嗯... 咁好啦!如果啲解藥真係有效,一定會幫倒好多人,我哋一定要好好哋保管佢...」他熱心得實在令人擔心。

「我叫 King,歡迎加入!」King 伸出手表示歡迎。

「阿 Roy,呢個係 Venus,多多指教...」我亦有禮地握起手來。

「Venus...」King 說罷便用奇異的眼光看著我,「你真犀利!」

「Anyway,你係咪行得?」沒有等我答覆,King 已經催促著我行動。

「嗯... 其實而家幢嘢係咪安全?」我見他好像來去自如,不禁好奇問道。

「吖... 啲喪屍都比我哋清得七七八八,而你又咁打得,就算遇倒佢哋都唔驚啦!」他邊說邊問,「係咪一直落?」

「嗯... 啲嘢係地庫羈留室。」我亦沒有任何忍暪,爽快地答道。

King 聽後立刻興奮地往下跑,由於沿途都沒有任何阻礙,我們很快便到達羈留室的外面。

當我們還擔心著如何打開厚實的鐵閘時,赫然發現閘門已經被打開。

「呀~」擔心著妺妹情況的 Venus,已經搶先一步衝了進去。

我們亦立刻緊隨其後內進搜尋,卻發現倉內已經空無一人。

Venus 像發了瘋一樣在屍體堆中搜索,幸好那裡並沒有她不想見到的人。

「公事包!」我立刻想到它的安危,所以立刻往倉內找尋。

倉內的紙箱仍舊整齊的排列,不像被人移動過。

但為了確認公事包的安全,我還是立刻把放在裡面的紙箱搬出。

幾經辛苦,終於把目標紙箱找出。

而箱內的公事包仍然完好無缺。

那為何鐵閘會被打開?而 Kelly 又往哪裡去了?

我想了一想,便發覺我已經墮進了圈套。

「弊!我哋中計,即刻走!」我大叫著。

大家正準備離開,卻見孝信已經站在羈留室門前。

「喂阿 Roy,你果然冇令我失望喎!」孝信向我叫道。

「嚟,快啲將件嘢交比我,一齊返去同我 happy,哈哈!」他興奮地說著。

我一時無法對這突如其來的情景作出反應,只有呆站當場。

「做咩呀?識咗新女,就唔記得喺酒店等緊你嘅女朋友嗱?」很明顯,他在提醒著猶豫不決的我,他手中的籌碼。

「唔洗擔心,我哋會幫手救你啲朋友出嚟!」意會到孝信含意的 King,立刻提出交換條件。

「你個朋友 Clara 講過,佢原本個身份係間諜嚟,不過而家變咗節自立門戶。個公事包比咗佢一定死得人多!」King 說道。

「𡃁仔,你作故仔都幾叻㗎喎!你話我係間諜,你有冇證據先?咁我又係邊個國家嘅間諜呀?我夠可以話你係恐怖分子啦!」他説罷便轉而面向著我,「阿 Roy,無論點都好,你信我就啱㗎喇,包你榮華富貴,享之不盡!」

我陷入兩難局面。

在情,Carey、Coco、素恩都在孝信手上,我無法拒絕孝信的意思,陷她們於危險之地。

在理,若把公事包內的解藥交給孝信,他必定會用於滿足自己的野心上。

雖然不至於生靈塗炭,但這少不了令其他人犧牲。

「阿 Roy,你唔會蠢到想背叛我吖嘛?你知會有咩後果㗎啦!」孝信警告著我説。

「Roy,不如而家就解決佢,咁咪一了百了囉!」King 提出了另一提議。

「好呀!你夠膽咪試吓囉!」孝信一邊擺好架勢,一邊向我們挑釁道。

我想了一會,終於作出決定...
女人累人
又停
緊張
一定係要閪唔理他人死活
好撚緊張
一定係要閪唔理他人死活

自己食撚左支解藥 然後拎住午餐肉過屌閪既生活
樓主可唔可以透露下,大約仲有幾耐會完

一日未屌哂馬鞍山啲女都唔會完

一日未屌哂馬鞍山啲女都唔會完

重有信哥屎忽
快點
咪比佢呀
Chapter 221 - 無法回頭的賭注

「Venus,幫我揸住佢先...」我向 Venus 説道,然後擺好姿勢,準備與孝信戰鬥。

「嘿!估唔倒你會做依個錯誤嘅選擇。」孝信看我決定與他敵對,亦不忘警告我。

我同意 King 的說話,只能把孝信幹掉,才能一勞永逸。

「Roy,你負責保護個公事喼,一有機會就出去同 Clara 佢哋滙合,呢度就交比我得喇!」King 說罷已經往孝信撲去。

雖然我很想幫忙,但我自知不是孝信的對手,於是我只好靜靜地從一旁溜走。

可是,雙腳一踏離羈留倉,我便開始後悔。

這一次的押注,注碼是否太大了?

我正想返回羈留室內,可是卻遇到剛剛趕到的強哥等人。

而令我喜出望外的,是團伙中除了強哥、Clara 外,還有 Vicky...

難道,她是關心我的安危才趕過來嗎?

可是,這完全是我的幻想。

因為她只是打量了我一下,便打算走進羈留室。

「喂!唔好入去!」我趨前攔住去路,「佢喺入面同人打緊,好危險...」

豈料她把我的手推開,「咁你又企喺度?點解唔去幫手呀?你係咪男人嚟㗎?淨係識溝女!」她一邊説著,視線亦遊走到 Venus 身上。

這一刻,我感到無地自容。

而內心深處,更湧出一陣酸溜溜的感覺。

「Vicky,呢個都唔係男唔男人嘅問題,實力懸殊,入去盞阻手阻腳!阿 King 咁打得,唔會有事嘅!」還是 Clara 替我解圍。

「更何況佢手上個公事喼好似好重要咁,佢應該有重任在身啦,係咪?」Clara 說罷向我使了個眼色。

一言驚醒夢中人,我立即回應道,「吖... 係呀!入面有啲重要樣本,阿 King 話要我保護啲嘢走先...」

「哼!冇鬼用!」Vicky 拋下一句,便頭也不回的往樓梯方向走去。

「好喇,行啦兄弟!」強哥向我的肩膀拍了一下,便出發離去。

我亦打算緊隨其後,可是,卻被 Venus 一手拉住。

「咁我個妹點呀?你唔打算救佢嗱?」Venus 説著眼泛淚光。

雖然我不想再令 Vicky 誤會,但人命攸關,我實不能見死不救。

「阿強哥唔好走住,我仲有一個人要救!」我不敢把 Vicky 叫住,只好大聲向強哥傳話。

「你咁大聲係咪想引曬啲喪屍嚟呀!」走在前面的 Vicky 回頭叫道,「你仲有幾多感情債要還呀?」

其實,她何嘗不是在大叫大嚷?但我當然不會反駁,更何況,她說的也不無道理。

「一係我比咗個喼妳哋先,我自己同佢搵?」我向身旁的 Clara 説道。

「咁又唔係咁好... 話曬我哋都係因為你嘅通風報訊,我哋先嚟幫手,不過又係嚟得遲咗啲... Anyway,其實你係咪搵緊一個女仔?」Clara 回應道。

「係呀!」Venus 已經搶先一步回答,「佢咁高倒,長頭髮,圓圓哋咁,你係咪見倒佢?」她一邊向 Clara 詢問,一邊努力地比劃著。

「咁我勸你哋都係跟我哋返去先,因為我見個女仔比孝信啲手下捉走咗...」Clara 回答道。

「吓!咁我哋而家即刻去救佢吖!」Venus 緊張地叫道,「佢係我個妹嚟...」

「阿姐姐,我哋唔係唔想救,之但係我哋又唔知佢哋捉咗佢去邊,況且我哋今次差唔多所有打得嘅人都出曬嚟,已經冇人可以再幫手。孝信佢人多勢眾,就憑我哋幾丁友去搵,可以話係白白送死...」強哥亦幫忙解釋道。

「咁 Kelly... 嗚...」Venus 聽後更是哭成淚人。

「妳放心啦,我哋返去再諗辦法啦!」Clara 安慰著 Venus 說。

Clara 亦用眼神向我示意,於是我便向 Venus 保證道,「妳放心,我一定會搵返妳個妹返嚟嘅!」

我頓時成為了眾人的焦點,從他們的眼神看到,他們對我這一個承諾的質疑。

只有 Venus 用感激的眼神看著我,「嗱,妳應承咗㗎!你要負責㗎!」

「哼!」此時,我看到 Vicky 再次頭也不回地離去,而羈留室的打鬥聲亦漸見激烈。

「碰~」室內傳來一聲巨響,為免情況有變,我們亦立刻往大門口進發。

一路上屍環遍野,看來這裡曾經有一番激戰。

沿途沒有任何阻礙,我們順利到達警署的大門口...
KING哥收左皮
愈黎愈多女
以樓主性格 孝信打贏>返去食唒主角啲女>主角返去救佢地果時啲女為佢而死>ko孝信>另一個boss出現>再等文地獄
Vicky係邊撚個
Vicky係邊撚個

重睇咪知
Vicky 好似未仆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞