[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
用慣左最輕磅角色+電單車配細胎
是咪已經玩壞手

pvp輸硬

pvp 電單車係咪奶硬野
用慣左最輕磅角色+電單車配細胎
是咪已經玩壞手

pvp輸硬

pvp 電單車係咪奶硬野

撞又唔夠人黎, 爬人頭又放唔甩

咪on9啦

Yoshi個樣太正 只用yoshi打天下

Yoshi中磅唔差啦
輕磅打online會喊

菇仔toad點睇

[img]http://i.imgur.com/EM0ayOU.jpg[img]

見D痴線佬用灰色或以下既多
我完全用唔慣呢堆角 墨魚女岩我多D, 即係Yoshi果group

又冇HANDING又加速慢...即係技術向

handing越低越易上紅火/紫火(好似係
想知點樣可以轉彎快啲,次次都慢到俾人爬頭

甩尾走條靚線,擦夠火出彎會加速
即係點呀?一入彎,拉一拉手掣,架車BEL一BEL

咪on9啦

Yoshi個樣太正 只用yoshi打天下

Yoshi中磅唔差啦
輕磅打online會喊

菇仔toad點睇

見D痴線佬用灰色或以下既多
我完全用唔慣呢堆角 墨魚女岩我多D, 即係Yoshi果group

又冇HANDING又加速慢...即係技術向

上面個表唔啱喎,係mk8嘅數值嚟嘅
Deluxe角色/車/軚/翼個數值全部改晒啦

https://www.mariowiki.com/Mario_Kart_8_Deluxe

有排睇
想知點樣可以轉彎快啲,次次都慢到俾人爬頭

甩尾走條靚線,擦夠火出彎會加速
即係點呀?一入彎,拉一拉手掣,架車BEL一BEL

。。。。。。。

能力上既0.25係計0定係計番0.25定係會計做0.5?

0.25 好似話呢集唔會四捨五入

0.25 好似話呢集唔會四捨五入

咁好
[quote]能力上既0.25係計0定係計番0.25定係會計做0.5?

0.25 好似話呢集唔會四捨五入[/quote]
即係0.25當0? 咁0.75呢?
睇到頭都暈

點先可以玩得好啲?
玩左成個禮拜都唔敢上網同人打
仲有好似drift緊都可以食氣流
唔會4捨5入是咪即係計番0.25

點先可以玩得好啲?
玩左成個禮拜都唔敢上網同人打

唔好驚輸
幾千分場一落後好難追上去 寧願留係12位等火箭

一樣唔會追到頭名啦

一樣唔會追到頭名啦

唔駛扣分先 一開始跟唔到前幾位就好難追第一

一樣唔會追到頭名啦

唔駛扣分先 一開始跟唔到前幾位就好難追第一

八位已經唔洗扣,唔難o既,除非全部三千中到尾
想買sonic amiibo但係要成兩舊水
想買sonic amiibo但係要成兩舊水

淘寶$6算啦 除非你係想要公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞