[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
點係game入面分inside drift bikes
追左post但張圖死左

飄移容易推頭嘅就係,好似yoshi bike, Zelda電單車等等

你留意下揀車時嗰電單車logo有唔同的

Sport bike 款係inside drift

唔識用inside drift bikes
比起outside究竟有乜分別同好處?

我係inside drift嘅,inside好處係入灣可以遲少少,內線可以拎盡啲,同埋多數acceleration 都高啲,壞處就係有時睇唔都出灣位,特別係一部機幾個人玩嘅時候,變左好多捷徑難行左
outside drift容易睇清出灣位,行到多啲捷徑,壞處係acceleration較低,起步同比人打會慢啲
不過都係睇個人技術,有啲人永遠玩唔到inside drift, 有啲人就玩唔到outside, 但都係好快

inside drift 玩200cc rainbow road係災難
追左post但張圖死左

飄移容易推頭嘅就係,好似yoshi bike, Zelda電單車等等

我係inside drift嘅,inside好處係入灣可以遲少少,內線可以拎盡啲,同埋多數acceleration 都高啲,壞處就係有時睇唔都出灣位,特別係一部機幾個人玩嘅時候,變左好多捷徑難行左
outside drift容易睇清出灣位,行到多啲捷徑,壞處係acceleration較低,起步同比人打會慢啲
不過都係睇個人技術,有啲人永遠玩唔到inside drift, 有啲人就玩唔到outside, 但都係好快

inside drift 玩200cc rainbow road 係災難
想問下內灣甩尾定外灣甩尾好洗啲

TA黎計內線藍火快過你外線黃火

對戰就唔同計法

頭先打150cc,發現內灣甩尾好似好啲平均速度好似快啲

當成堆人拎住條蕉係尾行內線
你仲敢唔敢跟佢地尾行內線

終於3星
追左post但張圖死左

inside drift 玩200cc rainbow road 係災難

200cc個人覺得真係考brake嘅功力,用咩車都係差唔多。我自己覺得用outside好似仲要落重啲brake
我time trial race against ghost打贏晒都冇出金輪
我time trial race against ghost打贏晒都冇出金輪

有了
係咪已經無哂人玩
SW-5098-4395-0316

90000分同我新仔玩

90000分同我新仔玩

條友入黎派分你地執到
想問下
點樣可以線上同好友一齊玩?
想問下

有無人教下我
想問下

有無人教下我

online搵人囉
想問下

有無人教下我

你開左Nintendo account未?
駁左Wifi未?

唔好開香港account因為未開服
開日、美、歐account Switch都免費玩到online對戰
免費online對戰至到2017年年底
之後要百幾蚊年費
有冇爸打次次玩完grand prix 都要睇一大段片尾又唔skip 得,之前都唔會,呢幾日都係咁
想問下

有無人教下我

駁左Wifi未?

開日、美、歐account Switch都免費玩到online對戰
之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
但我係想同加左好友既朋友一齊玩
唔識開房邀請
想問下

有無人教下我

駁左Wifi未?

之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
唔識開房邀請

入左Online之後
㩒邊一個可以開房同邀請朋友玩
想問下

有無人教下我

駁左Wifi未?

之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
唔識開房邀請

入左Online之後

點解用英文
想問下

有無人教下我

駁左Wifi未?

之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
唔識開房邀請

入左Online之後

點解用英文

點解唔用英文
想問下

有無人教下我

駁左Wifi未?

之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
唔識開房邀請

入左Online之後

點解用英文

點解唔用英文

一買部機番黎就咁
唔識搞
Add:
SW-4194-2364-7230
faye lihkg ,岩岩撞到
新手想問下 用Mill 角色 點樣改變個重量? 我果隻人仔 長期都係LIGHT WEIGHT,試過出去人設拉高整肥都好似唔work.
Add:
SW-6161-5447-9613
仲有冇人玩?
Tournament: 5387-1452-9323
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞