[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
新手應該用speed高嘅車好定accerlation高嘅車好
speed高直路快,acceleration 高就飄移爆速快啲?

新手就建議acceleration & handling

新手更加唔應該用
auto只比悠閒玩兩舖用

Up乜春呀你

想跑得快就唔好AUTO

除非只係閒開兩舖o黎玩下
明未?
新手應該用speed高嘅車好定accerlation高嘅車好
speed高直路快,acceleration 高就飄移爆速快啲?

新手更加唔應該用

Up乜春呀你

想跑得快就唔好AUTO

明未?

邊有人講過auto呀
人地講acceleration & handling呀 盲

新手更加唔應該用

Up乜春呀你

想跑得快就唔好AUTO

明未?

邊有人講過auto呀
人地講acceleration & handling呀 盲

人地講緊揀車
你講乜尻自動加速
盲撚
廢事同d弱智文盲講野
廢事同d弱智文盲講野

一早block撚左條on9
各位巴把玩耐左有無左邊粒菇開始"淆淆"地?
即係行直路個陣放開方向制
會行唔直線自已會微左或右斜咁行

係咪開咗體感

有啊,玩得多真係有機會淆埋一邊
新手想問下有冇得好似wii咁電單車扯起車頭
新手想問下有冇得好似wii咁電單車扯起車頭

應該無左
點解worldwide成日玩到100cc場
點解worldwide成日玩到100cc場

因為你低分
好似上到2000會多啲快場
上到2000 d人都痴撚線
頭兩圈keep住係頭3
最尾個圈後半段狂中電, 龜, 食人花
你老母跌到落尾
連續幾場都係咁
開左個switch既Discord server黎voice chat用
唔同game channel都有

https://discord.gg/DzgeXAw
部份賽道中有D類似車輪/齒輪既野, 撞到就會轉身加速

係咪同紅色箭咀位一樣只係單純加速? 當中仲有無咩技巧

另外想問就係兩架車平排不論重量都一樣會咁樣加速?
只係前後互撞計重量, 岩唔岩?

撞埋去個角度會影響
Mario有冇得轉英文或中文?
上到2000 d人都痴撚線
頭兩圈keep住係頭3
最尾個圈後半段狂中電, 龜, 食人花
你老母跌到落尾
連續幾場都係咁

上到3千先再講啦

一到 3千 已經要同 7000/8000 果堆人玩
其實可唔可以開多一層俾 5000 up 等班痴線佬自己玩咪算囉

https://lihkg.com/thread/270216/page/1

https://lihkg.com/thread/270216/page/1

感謝🙏🏻
https://discord.gg/DzgeXAw

用Discord呢個voice chat app夠簡單,支援多方voice chat
唔洗加email 用id交流

有Channel設定,可以做唔同game分區,讓唔同遊戲玩家有獨立交流機會
係咪要開個日本/美國AC先玩到ONLINE?

係,因為港服未開

其實你可以將主acc轉地區
唔係好識用電單車飄移
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞